1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 13 - szalony

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Baca, Październik 12, 2012.

  1. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam, gra wypalonwa ihasem z ltmaxem, ustawienia poprawne na 100%, nagrana bez problemu, wkładam do napędu i dostaję komunikat o przetarciu szmatką. Jakieś pomysły?

    Ja dodam jeszcze że parę dni temu nagrywałem grę jeszcze komuś innemu i działała bez najmniejszego problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kogutooo

    kogutooo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie sytuacja wygląda następująco Ihas przerobiony; lt3.0; aktualizacja wgrana z płyty fifa2013 i wywala płyta nie jest obsługiwana w przypadku gdy jest zainstalowana lub nie można odczytać płyty jeśli nie jest zainstalowana. Jakaś masakra normalnie:bull_head:


    Właśnie robiłem próbę ze sleeping dog's i jest ten sam motyw przerzucone przez abgx, wypalone bez błędów i sprawdzone również bez błędów
     
  4. Piechu9kst

    Piechu9kst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    Odp: FIFA 13 - szalony

    To zabierz temu komus . a probowales przetrzex jaj kazali?

    Mialem ten sam problem u kolegii i po prostu nagral jeszcze raz... Nie mam innych pomyslow

    Wysyłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Ok, a czy gra z XGD3 nagra się dobrze nie na Verbatimie? Jedyną płytę jaką teraz posiadam to esperanza.
     
  6. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Z tą fifą jest różnie.
    Mój znajomy za pierwszym strzałem wypalił bez problemu,potem znajomi chcieli to 5 płyt poszło w cholere,na drugi dzień próbuje i nagrały się 4 pod rząd.
    Na Verbatimach nagrywał.
    Ja też na Verbatimie nagrywałem i wszystko good.
     
Wczytywanie...

Poleć forum