1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 13 ULTIMATE TEAM-komputer

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez MyManiek555, Październik 26, 2012.

  1. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!
    Gdy chcę wejść na mojego ULTIMATE TEAM FIFA 13 który gram na xboxie lecz wchodzę na komputerze
    wyskakuje mi błąd:
    [​IMG]
    Jeżeli ktoś wie o co chodzi lub jak to rozwiązać to proszę o pomoc!
    Zmiana przeglądarki nie działa próbowałem na Google Chrome oraz Firefox Mozilla.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Od razu jak się logujesz to to wyskakuje ?
     
  4. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak wpisze pytanie awaryjne i jak się już włącza okno to wyskakuje ten błąd ;(
     
  5. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie działa na żadnej przeglądarce więc nie wiem ;(
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Zaloguj i wyloguj się na konsoli, potem spr odpalić

    ew. catche przeglądarki usuń może pomoże

    albo podaj mi dane to spróbuje u siebie zalogować. (nie kradne :p)
     
  7. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    podałem koledze ^^ i u niego działa, Zalogować i Wlogować to robie codziennie bo przekładam neta z kompa do konsoli i odwrotnie więc też nic, cookies zresetowałem nic . ;(
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    a na Operze sprawdzałeś ?

    to nie mam pojęcia ocb :p
     
  9. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wszędzie sprawdzałem ;(
     
Wczytywanie...

Poleć forum