1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 13 - xbox nie odczytuje płyty !

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez strus311, Wrzesień 30, 2012.

  1. strus311

    strus311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ! Mam lt 3.0 dash 2.0.14719.0 i gdy nagrywam z poradnika na forum, wszystko ładnie sie nagrywa do 100%, ale powstaje problem przy xboxie. Wkładam płytke i pare razy kręci potem zatrzymuje sie i normalnie jakby nie było płyty w napędzie jest komunikat "otwórz napęd". Co w takiej sytuacji zrobic ? Prosze o szybką odpowiedź ! Z góry Dziękuje ! : >
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Albo płyta się źle nagrała albo laser w napędzie siada. Trzeba by jeszcze raz nagrać płytę lub kalibrację laseru.
     
  4. strus311

    strus311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem płyte jeszcze raz i to samo, dodam że inne gry działają np. fifa 12 ufc 3 . Jakieś pomysły ? ; )
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  6. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    1 osoba to lubi.
  7. strus311

    strus311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywane zwykłą nagrywarką LG i zgodnie z zamieszczonym tutaj poradnikiem do nagrywania płyt pod lt 3. Dodam, że nie chce jej zgrywac na żaden dysk chce poprostu włożyc i grac ; p. gruby33 dzięki za link jutro zobacze co tam piszą. Narazie nie mam płyt ostatnią dzisiaj spaliłem oczywiście Verbatimki postaram sie kupic w najbliższym czasie. Pozdrawiam i dzięki za udzielanie sie : >
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  9. strus311

    strus311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czytając wypowiedzi na forum niektórzy pisali że im działa, albo są problemy z komunikatem "przetrzyj miękką ściereczką" i z tym bym nawet przeżył, ale mi nawet takie coś nie wyskakuje także coś musi byc nie tak. :p
     
  10. strus311

    strus311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zaznaczam, że nie chciałbym kupowac ihasa bo po pierwsze nagrywałbym max 2 gry rocznie, a po drugie nie wiem ile ta konsola jeszcze pociagnie bo raczej nie będe kupował następnej ; p (konsolka fat wersja arcade(stara)). Pechowa fifa 13 ; d
     
  11. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    niestety potrzebny ihas do nowych gier ja nagralem residenta gra nie przeszla weryfikacj i wywala blad o scierecce nawet trick mp3 nie pomoga , ponowne wypalenie i 100% weryfikacja i gra smiga :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum