1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIfa 14 a CIV.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez roger11, Wrzesień 24, 2013.

  1. roger11

    roger11 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam , mam pytanie jak to jest z tym zabezpieczeniem civ , da się to zabezpieczenie jakoś obejść ? Nagrywam za pomocą burner max i img burn.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Tak da sie.Nagrywarka Ihas.
     
  4. roger11

    roger11 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie da sie za pomocą burnermaxa i img burna na zwykłej nagrywarce ?
     
  5. QudelzinPL

    QudelzinPL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    hmmm 28 nagram fife i dam znac czy dziala na laptowowej. dodam jak zawsze robie: ImgBurn, TrunCate, Esperanza, Mp3 Trick i laptowowa nagrywarka. = Gta 4,5 fifa street, i 80 innych gier.
     
  6. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    spoko spoko marian ale nie nagrasz gry z civ jak fifa 13 czy forza 4.... i nie wiadomo nic coby fifa 14 też civ posiadała
     
  7. roger11

    roger11 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tzn. też nagrywałem te gry co napisałeś i wszystko śmiga ale przeczytałem własnie gdzieś ze fifa 14 ma byc z civ i ze nie da sie jej nagrac normalnie , a co do tego triku z mp3 , na cyzm on polega i kiedy sie go stosuje ? :)
     
  8. lukaszferenc4

    lukaszferenc4 Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zanim włączysz grę podpinasz mp3 do xboxa i włączasz jakąś nutę. U mnie z 13 działało, a teraz mam rgh i myślę, że to super sprawa
     
  9. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Kariery nie pograsz bez ihasa. Taka sama zasada jak przy fifie 13.
     
  10. lukaszferenc4

    lukaszferenc4 Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja 13 wypaliłem na zwykłej nagrywarce i z trikiem mp3 normalnie grałem kariere
     
  11. Wolvi23

    Wolvi23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    2
    witam panowie,

    jestem zielony jesli chodzi o nagrywanie plyt na xboxa ale nagralem fife 14 bez zadnych problemow i gdy wkladam plytke do xboxa prosi o update.. powinienem zrobic ? czy to sie jakos inaczej robi ?

    pomozcie plis :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum