1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 14 - abgx

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mateł, Marzec 23, 2014.

  1. Mateł

    Mateł Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    ściągnąłem z wareza FIFĘ 14 i przepuściłem ją przez abgxa i właśnie nie wiem czy jest teraz sens nagrywać ją, bo nie za bardzo potrafię odczytać z wyników czy z grą jest wszystko ok, czy raczej nie. Przypinam screeny i proszę o pomoc.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marcin252

    marcin252 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    polecam przepuścić jeszcze raz i daj cały log w większym screenie :D
     
  4. Mateł

    Mateł Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Normalnie mogę bez żadnych konsekwencji przepuścić jeszcze raz ten sam plik ? plik dvd po prostu się podmieni ?
     
  5. Mateł

    Mateł Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To załączam większe screeny po ponownym przepuszczeniu przez abgxa
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jest ok możesz wypalać.
    PS. Mam nadzieję, że masz LT 3.0, bo "obraz" jest przygotowany właśnie pod 3.0.
     
    1 osoba to lubi.
  7. Mateł

    Mateł Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, dokładnie.. Mam LT 3.0 Szczerze to już wypaliłem jedną płytkę, ale laptopową nagrywarką. Zastosowałem program Burner Max, później wypaliłem w IMGburnie, ale niestety wystąpił komunikat ze ściereczką. Jednak dzisiaj pojadę do znajomego i wypali mi płytkę w ihasie.
     
  8. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Fifa ma civ i tylko ihasem da się ja poprawnie nagrać
     
  9. Mateł

    Mateł Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie na forach jest bardzo dużo sprzecznych opinii i spróbowałem nagrać laptopową nagrywarką. No i moja próba kosztowała mnie 7 zł, czyli płytka do śmietnika.
     
  10. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Na iHas'ie będzie OK.
    Gdzie kupujesz takie drogie płyty?
     
  11. Mateł

    Mateł Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem w pewnym sklepie z serwisem w Gdańsku. Wiem, że można dostać dużo taniej na allegro, ale zależało mi na czasie :) Po za tym w sklepach typu MediaMarkt, komputronik itp, płytka kosztuje ~10 zł.
     
  12. DildoxPOMPA

    DildoxPOMPA Banned

    Dołączył:
    Marzec 26, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Możesz spokojnie nagrywać na LT 3.0 ! Tak fifa ma civ i wywala błąd przy instalacji ale to da się pominąć ! Wystarczy że przed instalacją puścisz na xboxie jakąś piosenkę z pendraiva możesz nawet ja wyciszycale ma sięodtwarzać wtedy wszystko pięknie się instaluje i działa ! NIE WIEM JAKI TO MA ZWIĄZEK ALE DZIAŁA !
     
Wczytywanie...

Poleć forum