1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 14 blad nagrywania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dudek69, Wrzesień 26, 2013.

  1. Dudek69

    Dudek69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG]

    Wywala mi na 49% mam nagrywarke Liteon ihas 124.04 D nagrywam szybkoscia 2,4 opc

    ustawienia imgburn z tematu dla lt 3.0
    Force HyperTuning Disabled
    Over Speed Disabled
    SmartBurn Enabled

    co robic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Sprawdziłeś obraz iso przez Abgx ?
     
  4. Dudek69

    Dudek69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Dudek69

    Dudek69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Miałem kiedyś coś podobnego jak nagrywałem na płytkę verbatim. Jakie płyty używasz ?
     
  7. alfamaniek

    alfamaniek Banned XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk,jura krakowsko-częstochowska,okolice ;-)
    U mnie jak widać /sygnaturka/ wypaliłem ihasem "B" i śmiga :drunk:
    Jedynie co mogę polecić to verbatim DVD 8,5 GB DL ,nagrywarka Liteon ihas 124.04 B i poradniki ustawień z tego wspaniałego forum :drunk:
     
  8. Dudek69

    Dudek69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Verbatim DVD+R DL x8 8.5GB
     
  9. tuskany

    tuskany Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam to samo nagrywałem dziś. Fifa 14 49 % blad sciągłem drugi obraz 47% ten sam błąd .
    Dla sprawdzenia nagrywarki nagrałem inną gre metro last night i nie było problemów ps obrazy fifa oba sprawdzone bez błędów
     
  10. xenus

    xenus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Gra ma zabezpieczenie CIV i poprawnie da się ją wypalić jedynie nagrywarką kompatybilną z iXtreme Burner Max. Z ihasem 124D zapomnij o FIFIE.
     
  11. wyrwiflak

    wyrwiflak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wery, Poland
    Błąd podczas nagrywania Fifa 14

    Witam. Podczas sprawdzania gry w Abgx 360 wywala mi błąd [​IMG] spróbowałem nagrać ale ImgBurn też wywalił mi błąd [​IMG] Mam nagrywarkę iHas .....B i nagrywam na płytach Platinum 2.4x Nie wiem czy to problem z obrazem gry czy moją wypalarką. Może ktoś ma pomysł jak to rozwiązać?
     
  12. lordfryta

    lordfryta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary
    napisz jaki blad z abgx i wklej log z imgburna
    Pozdrawiam.

    Przepraszam ale nie zauwazylem zalacznikow, moj tablet ich cos nie wyswietla:(


    Wysyłane z mojego M799RB za pomocą Tapatalk 2
     
  13. Slimowski

    Slimowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Witam!
    Dzisiaj nagrałem Fife 14 (jest to pierwsza gra którą nagrywam nową nagrywarką)
    Fife wypaliłem nagrywarką DVDRW LiteON iHAS124 rev B nagrywając i konfigurując wszystko według tego poradnika ([Tutorial] Nagrywanie gier pod LT 3.0 (Najlepszy artykuł - edycja 3)) oczywiście wcześniej flashowalem samą nagrywarkę )postępując zgodnie z X360 - poprawne nagrywanie xgd3 (modyfikacja nagrywarki) • programosy.pl). Wypalanie płyty w imgburn przebiegło bez żadnej komplikacji, wersyfikacja też. Konsola po podłączeniu z internetem zaktualizowała się niestety fifa nie chce się odpalić. Bez problemu mogę ją w 100% nagrać na dysk, w dashboardzie widać jej ikonę - jednak naprzemiennie wyskakują komunikaty o nieobsługiwaniu tej płyty i prośbie żeby przetrzeć płytę miękką ściereczką (nagrywana na verbatimach dvd+r DL)
    Co jest nie tak? gdzie mogę sprawdzić ewentualnie co zrobić żeby nie zmarnować kolejnej płytki?

    Przed momentem odkryłem że przestała dzisałać mi fifa 13 (którą wypalałem rok temu) a to wszystko po aktualizacji dashboardu. Ktoś coś poradzi?

    +++
    No i jeżeli się nie mylę, przeróbka jaką posiadam to LT 3.0 (robiona rok temu) - bo tego chyba się nie da sprawdzić?
     
  14. wiepsz

    wiepsz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też już zdążyłem zapomnieć po nagraniu tą samą nagrywarką i przegraniu blisko 200 meczów na xbl. Do założyciela: załaduj payloada i te ustawienia Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting, jak widzisz te, których używałeś dość mocno odbiegają od poprawnych, pozdro.
     
Wczytywanie...

Poleć forum