1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 14 błąd o szmatce.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Murded, Lipiec 17, 2014.

  1. Murded

    Murded Banned

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hej ! Mam problem z fifą 14. Nagrałem ją ostatnio iHASem 124-19B z tymi ustawieniami co wszystkie inne gry xgd3 nagrywane ihasem (wszystkie działają). Po nagraniu zagrałem jeden mecz i wyłączyłem grę (płytę wyjąłem bo potem grałem w Sniper Elite III). Rano chcę sobie zagrać w Fifę włączam i błąd o szmatce. Zarówno przy instalacji jak i graniu. Czy da się to jakoś naprawić czy poprostu wyrzucić płytę ? Z góry dziękuję za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wyrzucić płytę
     
  4. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Paliles na jakis badziew typu omega itd?
     
  5. Murded

    Murded Banned

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Verrbatim MKM-003
     
Wczytywanie...

Poleć forum