1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fifa 14. Błąd przy uruchomieniu kariery

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dareczman, Wrzesień 29, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. dareczman

    dareczman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroclaw, Poland, Poland
    Witam,
    Mam wersje xboxa lt 3.0. W fife mecz towarzyski, treningi normalnie działają, a gdy w karierze chcę uruchomić pierwszy mecz wyskakuje błąd autoryzacji dysku. Nagrałem wersje fify xbox360.PAL.RF.FAIZY. Proszę o odpowiedź.
    Z góry dziękuję.
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
  4. dareczman

    dareczman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroclaw, Poland, Poland
    Nie, nagrywarką TSSTcorp CDDVDW
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  6. aris94

    aris94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    do fify potrzebna jest nagrywarka iHas. Po pierwsze: zabezpieczenie CIV, po drugie to pewnie nie caly obraz gry zapisal Ci sie na plycie. Spróbuj może 'trick z mp3', aczkolwiek nie gwarantuje sukcesu.
    Pozdro ;)
     
  7. QudelzinPL

    QudelzinPL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    a moze instalacja na dysku?
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Gra ma CIV tylko IHAS....
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum