1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 14 błąd z internetem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tomeczek229, Listopad 1, 2013.

  1. Tomeczek229

    Tomeczek229 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema! Kupiłem 2 tyg temu Xboxa 360 250gb i dostałem w zestawie gre fifa 14. Lecz jest jeden problem, wszystko git działa, kariera itp. Xbox live jest na 30 dni darmowy bo aktywowałem, internet działa z wifi w xboxie lecz jak wchodze na fife nie może się połączyć z serwerami, próbuje łączyć lecz g*wno z tego. Męcze się i męcze jak to zrobić i nie mogę się wymęczyć. Pomógłby mi ktoś?

    Jeszcze jedno jak robie te testy internetu między XBOX a Tomek (moja sieć) jest wykrzyknik z tego co widzę bo mam dosyć już stary telewizor, ale grać się da. Proszę o pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomeczek229

    Tomeczek229 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    A masz połączony do końca, czy tylko lokalne? W konfiguracji sieci czy coś tam (test sieci) doszło ci do trzeciego miejsca czy nie? Bo jak nie to nie masz połączonego, a jak doszło to nie wiem.
     
  5. Tomeczek229

    Tomeczek229 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    doszło wszedzie do xbox live wszystko, próbowałem podłaczyć xboxa z internetem ale widze trzeba mieć 2 karty sieciowe i 2 kable a teraz nie mam czasu sie w to bawic
     
  6. tomix710

    tomix710 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    217
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy robiąc konto na którym masz aktualnie 30 dni golda miałeś dostęp do internetu?

    Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
     
  7. Tomeczek229

    Tomeczek229 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. oxygen

    oxygen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie wiem czy to ma coś wspólnego, ale ostatnio Microsoft live konto, prosiło o autoryzacje, zweryfikuj konto, a też mam założone konto od niedawna, możliwości ja wybrałem na telefon komórkowy, wpisałem numer i przyszedł kod cyfrowy który podałem z konsoli, autoryzacja czy zabezpieczenie konta.
     
  9. tomix710

    tomix710 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    217
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Według mnie autoryzacja nie ma nic wspólnego z twoim problemem bo mi również na Xbox pokazuje się taka wiadomość ale ile razy kodu bym nie wprowadził po pewnym czasie znowu się pojawia. A internet działa jak należy.

    Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum