1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 14 full itp.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez friZz, Wrzesień 25, 2013.

  1. friZz

    friZz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Cześć, znalazłęm wstawke (link ponizej) z fifą 14 pełną już.
    I chciałem zapytać czy moge bez obawy nagrywać, czy ta część ma także zabeppieczenie CIV itp. jak jej poprzednia czesc? Bo nie posiadam ihasa dlatego mi na tym zależy. :p

    **LINK USUNIĘTY, BO NARUSZAŁEM REGULAMIN** :)


    @EDIT

    I czy jest to pewna wstawka? ma ktoś może pewniaka? :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. diesel1511

    diesel1511 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Raczej nikt ci nie pomoze a temat zaraz poleci do kosza poniewaz forum nie popiera piractwa.

    Ale od siebie dodam ze rowniez pobieram fife z tego źródła.
     
  4. friZz

    friZz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Skoro forum nie popiera piractwa, to po co tworzą topici jak nagrywać gry na przerobioną konsole itp?

    Już nie raz tworze tu podobny temat do tego i jakoś nie usuneli z powodu, że nie popierają piractwa.

    Więc jest ktoś w stanie pomóc?
     
  5. lukaszferenc4

    lukaszferenc4 Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z tego co wiem to ma CIV, ale możesz spróbować z mp3 fix
     
  6. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gra wymaga civ bez ihas nie pograsz. friZz nie wstawiamy na forum linków do pirackich zawartości. Usuń przez edytuj.
     
  7. friZz

    friZz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Rozumiem, czyli lipa! :/
    eh, dzięki za odpowiedź.
     
  8. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. friZz

    friZz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Nie mam ihasa, więc nawet nie próbuje. :x
     
Wczytywanie...

Poleć forum