1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fifa 14 i 13 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez monisia27, Wrzesień 24, 2013.

  1. monisia27

    monisia27 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich.
    Jestem nowy na forum i od razu proszę o pomoc.
    Otóż mam na dysku xbox wgrane kopie zapasowe fifa 2014 oraz 2013 pod rgh.
    Niestety obie gry się zacinają w trakcie meczu czy ktoś spotkał się z takim problemem i zna może rozwiązanie?

    Dziekuję za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. roger11

    roger11 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja miałem podobną sytuację tyle że u mnie fifa 13 sie poprostu cieła , okazało się że dysk jest uszkodzony , spróbuj wyjąc dysk i odpalic fife i zobacz czy działa czy nie.
     
  4. monisia27

    monisia27 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W tym rzecz, że z dysku xbox tnie, ale też z dysku zewnętrznego.
    Zauważyłem, że taka sama tendencja jest przy fight night 4.
    Co z tym zrobić bo bez fify konsola bezużyteczna:(
     
  5. roger11

    roger11 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No to dlatego mówię wyjmij dysk i sprawdź czy z płyty też się tnie. U mnie było to samo z Fifą , fight nightem i paroma innymi grami , okazało sie że dysk ma bad sectory i jest bezużyteczny.
     
  6. Joachim

    Joachim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy fife 14 trzeba przepuszczać przez abgx360? Nie znajduję pliku .ini w bazie.
     
  7. monisia27

    monisia27 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rzecz w tym, że nie mam płyty do tej kopii zapasowej.
    Muszę puszczać z dysku xboxa albo z zewnętrznego.
    czy ktoś ma jakąś radę?
     
  8. roger11

    roger11 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No to wyjmij dysk i uruchom z pendriva , tak jak mówię bardzo możliwe że dysk do wymiany ale musisz sprawdzić czy to na pewno to.
     
  9. monisia27

    monisia27 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ale to w takim razie dysk zewnętrzny nie jest widziany jak pendrive?
    Grę uruchamiam z dysku xboxa, ale również z zewnętrznego samsunga pod usb.
    W obu przypadkach gra się tnie?
    Ktoś wie co poradzić?
     
  10. nazar1986

    nazar1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy ktos mial taki problem jak ja chodzi o fife 13 jak i fife 14 gdy po jakims czasie wybierania szybkiego meczu badz odpalaniu trybu kariery gra poprostu się zawiesza i wyskakuje błąd płyty i juz nic nie da sie z tym zrobic czy ktos ma na to rozwiazanie jesli tak to czekam na odpowiedz bo chec pogrania w trybie kariery w fifie 14 jest niesamowicie duza ale poprostu nie da sie bo wywala mi ten komunikat z bledem plyty
     
  11. nazar1986

    nazar1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oczywiscie posiadam lt 3.0
     
  12. koks1251

    koks1251 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam troszkę inny problem: Otóż zbugował mi się 1 achivment w fifie 14 : Zdobądź tytuł ligi w sezonach FUT. . Ktoś wie jak temu zaradzić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum