1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 14 lt 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez T!m-O, Październik 3, 2013.

  1. T!m-O

    T!m-O Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ;)
    Mam problem z Fifą 14, mam przerobionego xboxa lt 2.0 z najnowszym dashem, gra nagrana zwykłą nagrywarką ze zmienioną topologią pod lt 2.0 i po rozegraniu trzech meczy w karierze wyskakuje mi, że nie można autoryzować dysku. Mój xbox nie posiada dysku (mam karte pamięci i 2 pendrive'y). GTA V nagrane tą samą metodą i działa bez problemu, czy to wina jest tych zabezpieczeń CIV które FIFA posiada? I czy jest jakiś sposób na to?
    Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, to przez CIV'a...
    Sposób jest jeden - nagrać IHAS'em.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  4. strzala1986

    strzala1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie mam fifke 14 wypalona lt 2.0 ihasem dasha ma 2.0.15574.0 i wyskakuje mi aktualizacja czy jak zaktualizuje nie bedzie lipy tzn czy starsze gry beda chodzily
     
  5. Bongas

    Bongas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem nowy i mam pewien problem poniewaz nie wiem jak mam lt... :/ konsole przerobilem jakies dwa lata temu pazdziernik 2011r dzialaja mi wszystkie nowe gry tzn GTA 5, AC3, Crysis 3 i nie wiem czy to jest lt 2.0 czy juz 3.0 moj dashboard 2.0.16202.0

    Sorry ze tu ale niechce zaczynac nowego tematu
     
  6. marlis93

    marlis93 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    310
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zapewne Lt1.9 lub 2.0 bo LT3.0 wyszedł w tamtym roku.
     
  7. Bongas

    Bongas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a da sie to jakos sprawdzic? bo chialbym znow trtoche online pograc :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum