1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 14 nagrywanie ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mati280597, Wrzesień 26, 2013.

  1. mati280597

    mati280597 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !
    Jestem w trakcie ściągania fify 14, i moje pytanie dotyczy tego czy zdołam ją wypalic zwykłą nagrywarka, bo wiem, ze z fifa 13 były jakies problemy.
    Gta 5 wypaliłem bez problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    Już jest taki temat na forum... Poszukaj na pewno znajdziesz tam odpowiedz.

    Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wypalisz bez problemu...
     
  5. mati280597

    mati280597 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I na luzie bedzie działac ?
     
  6. Joachim

    Joachim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi po wypaleniu iHASem przy instalacji zatrzymuje się na 35% (ściereczka). Ustawienia takie jak w tutorialu na forum. Mam nadzieje, że ponowne wypalenie pomoże, tylko nie mam teraz płyt..
     
  7. roger11

    roger11 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    U mnie GTA V nagrałem poprzez content a na fife zużyłem juz chyba ze 3 płyty i za kazdym razem komunikat o ściereczce.
     
  8. lukaszferenc4

    lukaszferenc4 Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Fifa ma CIV i bez ihas będzie ciężko aby działał bez problemów
     
  9. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Grała działa na karierze itp. nie wiem jak w przypadku UT bo gdy chciałem zagrać 1 mecz wyskoczył błąd o autoryzacji, w abxie jeszcze nie ma plików aby sprawdzić dane crc gry.
     
  10. Cinekso

    Cinekso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łęczyca
    Mam pytanko, czy jeżeli nagram fifę zwykłą nagrywarką to dostanę bana za granie na live?
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. patryk2907
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    270
  2. figcio
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    386
  3. QudelzinPL
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    809
  4. Dudek69
    Odpowiedzi:
    8
    Wyświetleń:
    442
  5. strus311
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    598

Poleć forum