1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 14 - nie można odczytać płyty

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez BoonRevo, Grudzień 6, 2013.

  1. BoonRevo

    BoonRevo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Witam, nagrałem przed chwilą Fifę14, iHasem 124B według instrukcji tak jak wszystkie inne płyty, nagrywanie przebiegło bez problemów tak jak i obraz przez ABGX. Chciałem odpalić i sprawdzić czy działa, konsola normalnie odczytała płytę, odpaliłem szybki meczyk i po 3 minutach gry wyskoczył komunikat "nie można odczytać płyty, proszę przetrzeć szmatką itp.". Przetarłem, odpaliłem od nowa i to samo. Podczas instalacji wyskakuje to samo przy 45%. Mam więc pytanie czy to może być wina obrazu? Czy też chwilowy foch konsoli bo była nieużywana z miesiąc i mogła się przykurzyć?

    PS. płyty verbatki, inne gry wcześniej nagrywane chodziły normalnie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    przepusc przez abgxa i daj ssa, jak dla mnie zły obraz
     
  4. BoonRevo

    BoonRevo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
  5. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    915
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Obraz jest dobry problem leży podczas nagrywania, skonfiguruj img burna dobrze
     
    1 osoba to lubi.
  6. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Złe się nagrało. Spróbuj w trybie awaryjnym nagrać lub na czystym windowsie, ale to tylko jak ihas nagrywał przedtem normalnie i to czasami pomaga.
     
    1 osoba to lubi.
  7. BoonRevo

    BoonRevo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Rzeczywiście coś źle ustawiłem w ImgBurnie, nagrałem drugi raz, działa i zainstalowało się pomyślnie :) dzięki za pomoc, temat do zamknięcia ;)
     
  8. ZielakDG

    ZielakDG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dlatego nagrywam CloneCD a nie tym z.. programem zwanym ImgBurn. Każdą płytę mi zepsuł, nagrałem ten sam obraz Clonem i śmiga każda płytka bez "ściereczki"
     
  9. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Dobra. Wiec i ja chce rozwiklac ten problem raz na zawsze. Nagrywam Payloadem i mam to co kolega czyli czyszczenie plytki i to odrazu przy odpalaniu. Niema menu ani nic Tylko Czyszczonko. Mam 124 rev D. Czy to wina payload czy moze moja nagrywarka nadaj sie do lamusa?.
     
Wczytywanie...

Poleć forum