1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 14 - Nieznany dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krisss3376, Październik 23, 2013.

  1. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    Witam nagrałem fifę 14 z tego torrenta i wyskakuje Nierozpoznany dysk

    Nie można wklejać linków więc przy torencie pisało tak : FIFA 14 [PAL] [PL] [LT+2.0]

    pisze LT 2.0+ nie wiem jaką mam przeróbkę bo sprzedawca nie wiedział podejrzewam że lt 2.0 yy data konsoli 2011-04-03 dahsboard : 2.0.155574 gry jak Fifa 11 Gta 4 Fifa street 2012 Grid 3 The sims 3 czy Fight Night Round Champion działają jak miałem starego xboxa arcade to na nim w nie grałem.Nagrywałem nagrywarką LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N ATA Device :D w prędkości 2.4 x Img Burnem (trancute) przepuszczałem przez agbx360 pisało ten about blank sektor 12 cośtam czyli jest gra pod lt 2.0 robiłem backupem creator to pisał błąd o treści : AP25 cannot locate dae.bin file

    Injecting Sector
    Invalid filesize; Must be 2048 bytes

    więc nagrałem to po prostu w img Burn book type wziąłem LG i te ustawienia z tego poradnika wypaliło i czapka.

    Moim zdaniem przeróbka jest niższa niż Lt 2.0 bo innej możliwości nie widze chyba ze wy macie jakieś złote rady?


    Alert Zakaz wklejania linków do pirackiego contentu..TigraTeam

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Jak nie wiesz jaką masz przeróbkę to może zacznij od ustalenia jej. Jak dobrze się orientuję to FIFA 14 ma zabezpieczenie CIV. Więc bez ihasa musiał byś pokombinować w ustawieniach lub w google poszukać jak to wypalić jeśli w ogóle się da (sądzę że bez ihasa się nie obejdzie).

    A wy z przeróbką LT czy nie możecie zainwestować tych 100zł na ihasa i bez problemów wypalać XGD3 i XGD3 z CIV?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Przecież po wypaleniu jednej gry np. FIFA14 już byście zaoszczędzili min.50zł a jak byście wypalali więcej no to wiadomo że oszczędzacie też więcej!!!
    Albo też można kupić z RGH i nie trzeba wypalać!
     
  4. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    Pod torrentami pisali że wypalali bez ihasha i poszło druga opcja to jak ustalić jaką mam przeróbkę ?
     
  5. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Najoczywistrzym sposobem sprawdzenie jaką masz przeróbkę to jest próbowanie wypalenia gry pod wszystkie LT, czyli spróbuj wypalić jakąś grę (najlepiej jakąś prostą do wypalenia grę, a nie np. jakieś GTA V) najpierw pod LT 2.0, Jeśli nie zadziała to spróbuj wypalić grę pod LT 3.0. A jeśli to też ci nie zadziała to znaczy że masz (chyba) LT 1.9.

    A wy z przeróbką LT czy nie możecie zainwestować tych 100zł na ihasa i bez problemów wypalać XGD3 i XGD3 z CIV?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Przecież po wypaleniu jednej gry np. FIFA14 już byście zaoszczędzili min.50zł a jak byście wypalali więcej no to wiadomo że oszczędzacie też więcej!!!
    Albo też można kupić z RGH i nie trzeba wypalać!
     
  6. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    Mam wiedźmina 2 i działa wie ktoś czy Wiedźmin działał pod czymś niższym niż 2.0?
     
  7. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Kriss! To nie zależy od nowości gry! Pod jakie lt tą grę nagrałeś? Pod takie jakie nagrałeś to takie lt masz!
     
  8. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    No ale właśnie te grę dostałem od sprzedawcy wiedźmin nie wychodził pod niższe lt niż 2.0 więc mam lt 2.0 lub 3.0 tak?
     
  9. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    No to masz lt3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum