1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 14 Online pass

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez grzebcio33, Listopad 5, 2013.

  1. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    Jak w temacie czy w fifie 14 jest online pass ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Niue ma.
    W żadnej grze od EA nie ma :p
     
  4. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    a w 13 nie bylo przypadkiem 0_o ?
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    EA zrezygnowało z online pass

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. 2clubbers

    2clubbers Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    Mam problem z FIfą 14.

    Mam przerobioną konsolę (RGH), gdzie w Fifie jest sezon (liga + puchary) ? Czy to Ultimate Team ?

    Nie mam możliwości podłączenia do XBL stąd też większość opcji jest nieaktywna.
     
  7. Adi90

    Adi90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Juuuż nie ma :d
     
Wczytywanie...

Poleć forum