1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FiFA 14 PAL (2013) XBOX360-SRT

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Wrzesień 24, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: FIFA 14 PAL PL XBOX360-SRT

    [​IMG] View attachment 337
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Sprawdzone,Dubbing + Napisy
     
  4. yonekyo

    yonekyo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja rowniez potwierdzam ze wersja SRT smiga az milo. Dubbing polski. Wypalone iHasem pod LT 3.0.

    Dla wszystkich bojacych sie o CIV nie ma co stykowac bo z tego co pamietam Fifa 13 tez chyba miala CIVa a wypalalem ja zwykla nagrywarka (nie iHasem) i to na dodatek cofalem topologie z 3.0 na 2.0 i przy triku z mp3 rowniez smigala (jedyny minus to ze nie dala zainstalowac sie na dysk ale pozyczylem sobie od kumpla oryginalna wersje i sie zainstalowala).

    No to panowie gramy :)

    Zaraz pewnie wroca ze szkoly gimbazy i bedzie znowu milion glupich pytan :) pozdrawiam adminow :) spadam grac
     
  5. t0tti89

    t0tti89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Set L0 Data Zone Capacity Failed! - Reason: Invalid Field in Parameter List co to oznacza ? wyskakuje mi to przy wypalaniu gier w imgburnie w logu
     
  6. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    będzie działała? LT 3.0
    [​IMG]
     
  7. ywp

    ywp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Póki co błąd szmatki i wywala przy pierwszym meczu.... Obraz mojej płyty ma 8,5 GB a czytałem, że SRT ma 7,17 GB, są 2 różne wersje?
     
  8. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    jesus, każda gra XGD3 wazy 8,7 GB
     
  9. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    14 ma CIV ! ! !
     
  10. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko

    Truncate+mp3 smiga 100% na dysku
    Nie wywala przy meczu PL Dubbing

    Edit Jednak coś w tej grze siedzi bo jak się nie włączy mp3 przy wejściu w tryb menadżera to wywala
     
  11. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    8,13gb jak już :) srt pewnie ma spakowany obraz. Po wypakowaniu bedzie ważyć 8,13gb

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  12. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    8,13 to skrócony zapis
     
  13. luki92trn

    luki92trn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Są w tej wersji już aktualne składy? Czy Ozil dalej jest w realu jak w wersji iMARS??
     
  14. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    Sprawdziłem Ozil jest w realu
     
    1 osoba to lubi.
  15. kaidrol

    kaidrol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sadzicie ze dalo by sie podmienic ang komentarz na polski ?
     
  16. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    Nie , możliwe ze przy RGH tak ale nie jestem pewien
     
  17. szymekdaniel

    szymekdaniel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem wypalić prze clone cd i img burn w tym raz 2,4 bez opc i 4x z opc i wywala błąd ze szmatką przy instalowaniu na dysk . Ktoś ma pomysł jakiś ?
     
  18. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    Jednak coś w tej grze siedzi bo jak się nie włączy mp3 przy wejściu w tryb menadżera to wywala
     
  19. woytekg

    woytekg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czy nagrane zwykłą nagrywarką chodzi wam pod LT3.0? Czy jednak wymagane jest Playload Tools lub też iHas?
     
  20. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W grze jest civ. Potwierdzone przez znajomych bez ihas ,że płyta do kosza jak z fifa 13.
     
  21. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    Potwierdzam, niestety..
     
Wczytywanie...

Poleć forum