1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 14 PC Origin

Temat na forum 'Off-Topic' rozpoczęty przez Lysy1, Sierpień 5, 2014.

  1. Lysy1

    Lysy1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2013
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Posiadam fife 14 na na pc pirata i nie mogę jej uruchomić ponieważ wyskakuje mi komunikat że "klient origin nie jest zainstalowany na moim komputerze" . Jak to ominąć? i czy wgl się da? . Po prostu chce ją uruchomić i grać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RyyCo

    RyyCo XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2014
    Posty:
    247
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Hachioji, Tokyo, Japan
    Musisz zainstalować Origina.
     
  4. Lysy1

    Lysy1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2013
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Już próbowałem. zainstalowałem klienta zalogowałem się na swoje konto i tak nic wyskakuje aktywacja żeby podać klucz i wgl.
     
  5. dixonek0209

    dixonek0209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    48
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Skoro chcesz grać na piracie musisz wrzucić crack'a..
     
  6. Lysy1

    Lysy1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2013
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok. Dzięki za odpowiedź.
     
  7. Lysy1

    Lysy1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2013
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Wracam do tematu ponieważ wgrałem cracka i próbuje uruchomić fife z pulpitu klikam dwa razy na ikonę i nic się nie dzieje kompletnie nic.
    Posiadam Windows 8.1 Pro.
     
Wczytywanie...

Poleć forum