1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 14 - Polski Język, pomocy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kamil Ludwig, Wrzesień 28, 2013.

  1. Kamil Ludwig

    Kamil Ludwig Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kleve, Nordrhein-Westfalen, Germany, Germany
    Witam, piszę tutaj a gdy uzyskam informację możecie temat usunąć. Zależy mi na jak najszybszej pomocy. Otóż dzisiaj kupiłem Fifa 14 na mojego Xboxa w Holandii, niestety jest tam tylko Holenderski,Angielski i jeszcze jakiś język, a nie ma Polskiego;/ Czy mogę gdzieś go pobrać i tam jakoś zainstalować? Jeżeli tak to jak to zrobić? Pomóżcie proszę.

    pozdrawiam Kamil
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ustaw sobie w xboxie .Ustawienia region na polski.
     
  4. Kamil Ludwig

    Kamil Ludwig Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kleve, Nordrhein-Westfalen, Germany, Germany
    mam ustawienia w xboxie na Polske.
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie bedziesz miec PL, jezyk Polski dostepny jest tylko w wersji kupionej u nas i chyba w Rosji i Czechach
     
  6. tymek7

    tymek7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Polski jezyk jest tylko w wersji dla polskiej, czeskiej, wegierskiej i rosyjskiej. takze niestety, bez opcji.
     
Wczytywanie...

Poleć forum