1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fifa 14 Pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sowapl, Marzec 7, 2014.

  1. sowapl

    sowapl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siemanko mam problem mieszkam w Niemczech mam x z kluczem live i jest wszystko ok ... chce grac z kolega z polski i gdy daje graj mecz towarzyski znajduje mi go łączy i po chwili wyskakuje komunikat utracono połączenie z graczem chyba z 20 razy pod żad tak samo nie możemy utworzyć Xbox live party ... oboje mamy Golda. Czytałem coś o jakiś proxach ale totalnie nie wiem o co kaman konsole mam podłączoną kablem przez ruter a kumpel wi-fi
    proszę o pomoc:cower:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28075
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Oboje jesteście za NATEM.
     
  4. sowapl

    sowapl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. sowapl

    sowapl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok juz wiem co to jest . hehe ale jak to mam zrobic teraz zeby bylo ok ??
     
  6. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Po pierwsze edytuj posty i popraw gramatykę. Po drugie każdy router ma inne ustawienia przez co wygląda to inaczej. Musisz znaleźć instrukcję dla swojego modelu.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  7. sowapl

    sowapl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kolego od mojej gramatyki to sie odczep :p ale dzieki ;)
     
  8. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Po prostu w szkole mnie wyuczyli jej i jestem czuły w tej kwestii. Poza tym jeśli NAT nie pomoże to trzeba trzeba odblokować porty.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  9. sowapl

    sowapl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moj rooter to arcor-easy box 300 wlan prosze o pomoc bo szukam i nic a to gestapowski sprzet odziedziczony z gory dziekoweczka
     
  10. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wystarczy wpisać model router'a w Google + nat. Jako pierwszy pojawia się tutorial na YT. Naprawdę tak ciężko?

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  11. sowapl

    sowapl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tez mozna ale od czego sa fora ... he dzieki wielkie
     
  12. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Forum jest do pomocy jeśli Google zawodzi.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum