1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 14 Problem z połączeniem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamil032004, Marzec 23, 2014.

  1. kamil032004

    kamil032004 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, od ok. 8 - 9 dni mam problem z połączeniem w fifie 14.
    Mam Golda, ustawienia na osobę dorosłą i konto origin.
    W prawym górnym rogu piszę: ,,Brak połączenia z EAS FC'' i ,, Nie możemy przesłać Twojej aktywności na serwery EAS FC. Spróbuj ponownie później.''

    Proszę o szybką pomoc!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eryk122916

    eryk122916 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dużo osób tak ma EA ostatnio napisała ,że trwają intensywne pracę nad rozwiązaniem tego problemu.Chodzi o problem z graczami którzy są niepełnoletni.
     
  4. Michał Stalewski

    Michał Stalewski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Lublin, Poland, Poland
    Też tak miałem. To efekt prac EA. Nie powodów do paniki. Problem rozwiąże się sam :)
     
  5. simek573

    simek573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    opolskie
    Masz jeszcze ten problem?
     
  6. hubertkot88

    hubertkot88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozwiązałeś może ten problem? jeżeli tak to daj znać bo od paru dni wyświetla mi się ten sam komunikat....
     
  7. reifik99

    reifik99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Ostrzeszów
    Ten problem trwa już 21 dni od 10 marca, a EA 18 marca wydało oficjalny komunikat że jest to ich błąd i , że ich zespół programistów "intensywnie pracuje" nad rozwiązaniem tego problemu, nie pozostaje nic innego jak tylko czekanie aż naprawią ten błąd
     
  8. simek573

    simek573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    opolskie
    Dzwonił ktoś do nich?
     
  9. eryk122916

    eryk122916 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzwoniłem i powiedzieli mi ,że nad tym pracują.Jak możecie powiedźcie mi czy macie ukończone 16 lat.Bo gość powiedział ,że dotyczy to osób które nieskończyły 16 roku życia ,ale ja skończyłem w lutym ,a tak mam.Facet powiedział ,że musiałem podać złą datę urodzenia i prosił bym przesłał faks do Microsoftu.
     
  10. simek573

    simek573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    opolskie
    Ja skończę dopiero 30 kwietnia.. Zrąbałem z tą datą urodzenia, chociaż od zawsze myślałem, że podałem inną datę urodzenia.
     
  11. eryk122916

    eryk122916 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Boże kiedy to się skończy miałem nadzieję ,że będzie dzisiaj działać bo była jakaś aktualizacja 60mb ,a tu nic.U cb. nadal to samo ?
     
  12. reifik99

    reifik99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Ostrzeszów
    U mnie nadal błąd nie ustępuje u już się pogodziłem z tym że z tego konta w FUT'a nie pogram :(
     
  13. Michał Stalewski

    Michał Stalewski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Lublin, Poland, Poland
    U mnie przez cały czas wszystko działa jak należy. Wy dalej macie ten problem?
     
  14. reifik99

    reifik99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Ostrzeszów
    Tak , nadal
     
Wczytywanie...

Poleć forum