1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 14 RGH

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez xxstachu, Grudzień 7, 2013.

  1. xxstachu

    xxstachu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Siemka, mam problem z fifą 14 ponieważ nie mogę rozpocząć karierę (może nie wiem jak). Założyłem nową karierę i nie mam żadnych możliwości do rozegrania meczu i nie wiem co mam robić :/ pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Co się dzieje, jeżeli wybierasz karierę jako menedżer / zawodnik?
     
  4. xxstachu

    xxstachu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    No pokazuje mi Centrale Moja gwiazda Sezon
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Po wybraniu danej kariery powinieneś wybrać klub / zawodnika. Potem ustawienia kariery czyli te poziomy trudności etc. na końcu wyświetli ci się ta centrala / moja gwiazda / sezon no i jeżeli będzie jakiś mecz to ci się w zakładce Centrala wyświetli - Zagraj mecz i tyle.
     
  6. xxstachu

    xxstachu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Ale czekam już troche i nie ma żadnego meczu nic się nie dzieje. To się jakoś rozpoczyna albo coś? BO jest ten kalendarz ale jest całkiem pusty
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wejdź w zakładkę Sezon i Kalendarz. Tam będziesz miał rozpisane kiedy będą mecze, okna transferowe itd., możesz normalnie przejść do tego dnia w którym "coś jest".
     
    1 osoba to lubi.
  8. xxstachu

    xxstachu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    I tu jest mój problem ponieważ nie ma tu żadnego meczu, pustka

    EDIT
    Przesunąłem o miesiąc do przodu i jednak są :) dzięki za pomoc


    Ale mam jeszcze jeden problem otóż czemu gram tylko bramkarzem??

    Info orso6 // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Pewnie jako zawodnika wybrałeś sobie bramkarza, wybierz innego i zacznij karierę na nowo.
     
    1 osoba to lubi.
  10. xxstachu

    xxstachu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Wielkie dzięki za pomoc, temat do zamknięcia
     
  11. CozzY

    CozzY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    415
    Polubienia:
    108
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Luboń
    A ja się podepnę pod temat i zapytam czy można prowadzić karierę "jako klub" a nie jako jeden zawodnik czy manager? Uruchomiłem to w trybie zawodnika i szczerze mówiąc to gra się beznadziejnie. Manager to już w ogóle nie moja bajka. A może to właśnie tam się rozgrywa mecze normalnie całym zespołem a nie tylko kupuje, sprzedaje itd.?

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  12. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz grać normalnie mecze w karierze menedżera.
     
    1 osoba to lubi.
  13. CozzY

    CozzY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    415
    Polubienia:
    108
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Luboń
    Super. Dzięki!

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  14. kirkut08

    kirkut08 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "brak autoryzacji dysku "

    panowie . mam problem z moja fifka 14. kiedy chce zagrac kariere zawodnikiem / klubem to po gora 15 minutach wyskakuje mi blad ktory mowi "brak autoryzacji dysku" . dzieje sie tak przy roznych zapisac. Mam ten problem tylko przy fifie 14 . w poprzerdniej serii tez tak sie dzialo. kiedy wloze do napedu oryginal wszystko smiga ladnie. nie wiem co robic. pomocy. !!
     
  15. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli nagrałeś grę zwykłą nagrywarką to tak się będzie działo, bo fifa 13 i 14 posiadają zabezpieczenie CIV. Aby nagrać poprawnie musisz mieć ihasa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum