1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 14 tnie online

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez monisia27, Listopad 26, 2013.

  1. monisia27

    monisia27 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie.
    Próbuję rozegrać mecze online w fifa 14.
    Niestety każdy mecz mi się tnie, albo rozłącza.
    Dziwne dla mnie jest to, że przy rozłączeniu z reguły to ja dostaję punkty za wygrany mecz.
    Mam xbox slim bez dysku wewnętrznego, a profile mam na dysku zewnętrznym (jeśli to ma jakiś wpływ).

    Prędkość łącza, mierzona przed momentem (wtedy gdy próbowałem grać) D:3,8 ; U: 1,04
    Dodam, że na tym samym łączu w PESa na PS3 nic nie cięło.

    Ma ktoś jakiś pomysł co jest grane?
    Dziękuję za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    Z tego co mi wiadomo zalecana prędkość internetu przez MS to 5 mb/s by bez problemów grać przez mp.
     
  4. ugiugi

    ugiugi Banned

    Dołączył:
    Październik 25, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wyłącz obsługę UPnP w routerze, u mnie pomogło, gdy miałem jeszcze xboxa...
     
  5. monisia27

    monisia27 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy nie spowoduje to jakichś problemów z działaniem pozostałych urządzeń i aplikacji po za xbox które mam wpięte w wifi?
     
  6. ugiugi

    ugiugi Banned

    Dołączył:
    Październik 25, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    U mnie żadnych komplikacji nie zauważyłem, a korzystam z kilku urządzeń podpiętych do tego routera
     
  7. monisia27

    monisia27 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyłączyłem UPNP w routerze i niestety nic to nie pomogło:(
    Ma ktoś jeszcze jakies pomysły?
     
Wczytywanie...

Poleć forum