1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 14, - XBOX RGH scina menu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Trolek1990, Czerwiec 1, 2014.

  1. Trolek1990

    Trolek1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Szczecin
    Witam,

    Mam szybkie pytanie,

    niedawno kupiłem XBOXA 360, nowego, - przerobionego RGH. Dashboard jest najnowszy. Płyta główna to Corona.

    Sciagnalem FIFE 14, gra działa, w trakcie meczu wszystko chodzi aż miło, ale animacje w menu, tzn przejścia są "zamulone" tzn zacinają się...
    Pomyslalem sobie, ze ta kopia fify jest jakas uszkodzona, to sciagnalem inna wersje, wrzuciłem przez FTP na dysk konsoli i jest to samo...

    Troche denerwujace to jest... Miał ktoś z tym problem? szukałem na google, na tym forum i nic nie mogłem znaleźć konkretnego o tym..

    Wygląda to tak , jakby w menu, w trakcie wyboru języka nagle spadały FPS'y... Nie wiem jak to inaczej nazwać...

    Pytanie nr 2,

    Czy konsola moze stac kolo telewizora we wnęce ? ma tam troche miejsca, nie za duzo, konsola stoi pionowo, z jednej strony ma sciane wentylator konsoli wyprowadza powietrze jednak z drugiej strony.. temperatury w spoczynku to +/- 45'c po graniu np w GTA to ok 74'c
    czy to jest ok?

    Sorry za takie pytania, ale jest to moja pierwsza stycznosc z konsola xbox.


    Pozdrawiam,

    Trolek
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RyyCo

    RyyCo XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2014
    Posty:
    247
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Hachioji, Tokyo, Japan
    Z FIFA też mam ten problem. Parę dni temu ściągnąłem wersje na rynek amerykański i zobaczę jak będzie chodzić.
    Temperatury w normie.

    Xperia J 0.31 + Vengeance 1.46
     
  4. Trolek1990

    Trolek1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Szczecin
    Czyli wszyscy raczej mają ten sam problem z fifą na RGH ?

    Lipnie troche... bo specjalnie kupiłem konsole, żeby pograć w fife...
     
  5. MatziPL

    MatziPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Moj kolega ma ten sam problem, a ma orginalna gre i oryginalna konsole .
     
  6. Trolek1990

    Trolek1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Szczecin
    Witam ponownie,

    Problem rozwiązał się sam parę dni temu .
    podłączyłem konsole do innego tv i Fifa działa tak jak powinna.

    Myślę że chodzi tutaj o odświeżanie ekranu.
    Jeszcze tego nie sprawdziłem, bo nie mam możliwości chwilowo,
    Ale innego rozwiązania nie widzę.

    Możesz polecić koledze zmianę odświeżania ekranu.

    Mam nadzieje ze to o to chodzi.

    Pozdrawiam
     
    1 osoba to lubi.
  7. MatziPL

    MatziPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Czesc znowu :) Sprawdzaliśmy wczoraj z kolegą, podłączyliśmy do innego TV i inny kabel HDMI i dalej sciny w MENU a jak jest mecz wszystko ładnie płynnie chodzi w Fifa 13 on nie ma takich problemów. Albo może to jest problem z grą, bo jest pobrana z XBOX LIVE i takie coś występuje ? :) A poza tym nie możemy zmienić odświeżania ekranu.
     
  8. tomek23a

    tomek23a Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    U mnie zamulone przejścia rozwiązałem tym ze odłączyłem neta :)
     
  9. Trolek1990

    Trolek1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Szczecin
    Dziala:)


    Dzięki kolego za pomoc :)
     
  10. MatziPL

    MatziPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    No faktycznie działa ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum