1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 14 zacina się na multiplayer.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TalareK, Luty 20, 2014.

  1. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Siemka. Podczas gry na multi w trybie sezonu gra bardzo mocno się ścina co dwie sekundy. Inne gry chodzą normalnie na online. Na karierze dla jednego gracza gra chodzi normalnie. Konsola to arcade jasper i laser dobrze chodzi. Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marlon12

    marlon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    270
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    speedtest.pl sprawdź jaki ping masz
     
  4. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Na xboxie to sprawdzic ? Jak ?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. marlon12

    marlon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    270
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  6. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Ping mam 25. Więc to wina czego innego.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  7. marlon12

    marlon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    270
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    hmm to nie mam pomysłu
     
  8. welcu

    welcu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2014
    Posty:
    44
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    moze po prostu osoba, z którą grasz ma słaby internet/wysoki ping etc
     
  9. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Tylko, że tak jest w każdym meczu...

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Dell

    Dell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Też miałem dzisiaj takie problemy. Wczoraj było w porządku. Zdarza się tak ~1 na 10.
     
  11. ixikus

    ixikus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Obciążone serwery. Duzo fanów itd.

    Wysyłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  12. marlon12

    marlon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    270
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ile masz miejsca wolnego na dysku"?
     
  13. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    150gb.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  14. marlon12

    marlon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    270
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  15. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Tak juz to robilem. Narazie dziala dobrze. Zobacze jutro.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  16. White9

    White9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Może wina Internetu - twojego lub twojego przeciwnika.
     
  17. Bulishi

    Bulishi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    Mi nie działają znowu 'Sezony online' nie mogę zagrać bo złe składy czy coś.. a wchodzę tam w konfigurację i aktualizuję. i nic.. ma ktoś jakieś porady?
     
  18. sirlucious123

    sirlucious123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kościan
    gdy ja widze ze przed meczem mam tylko dwie kreski pingu to nie ma sensu grać bo wiem ze mecz nie bedzie płynny.. albo wina internetu albo przeciwinika :) najlepiej grać z kimś z europy bo zza oceanu nie ma sensu..tnie sie i tnie :) takie moje zdanie
     
  19. Bulishi

    Bulishi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    tamten temat raczej już był wygadany ;) a że jest o fifie to napisałem swój problem .. Mam nadzieje że ktoś coś poradzi na to co wyżej napisałem ;) Pozdro!
     
  20. Bulishi

    Bulishi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    @Refresh! Ma ktoś jakąś poradę? Czekam na odp. z góry dzięki!
     
Wczytywanie...

Poleć forum