1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fifa 14

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ara1508, Grudzień 10, 2013.

  1. ara1508

    ara1508 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Próbuje przerobić obraz iso fify 14 na god albo xex,ale zaraz po wklejeniu obrazu do iso2god wykakuje komunikat "could not locate default xex or default god" w exiso wyskakuje też podobnie nie ma takiego pliku lub katalogu.Przeczytałem poradniki z forum i niestety nie udało mi się rozwiązać tego problemu.Proszę o rady.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ściągnij stąd Iso2God i spróbuj ponownie.
     
  4. ara1508

    ara1508 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nic z tego dalej przy wklejaniu obrazu komunikat "could not locate default .xex or default .xbe
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Pewnie iso spaprane

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. ara1508

    ara1508 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba rzeczywiście coś z iso po sprawdzeniu abg 360 wyszło na czerwono "error:the sector is blank" i na żółto jeszcze jakieś komunikaty.Czyli iso do wyrzucenia?
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No raczej .. pobierz inną wstawkę i spróbuj ...albo pobieraj gotowe już gry pod RGH, nie będziesz musiał przerabiać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum