1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 15 blokada regionalna?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez szymek488, Październik 20, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    Witam,





    Nie znalazłem podobnego tematu tutaj, jeśli takowy był, proszę o skierowanie mnie do niego.





    Mam takie pytanie, mianowicie: Czy fifa 15 posiada blokadę regionalną? Jestem posiadaczem xboxa z USA i chciałbym kupić fife, czy ta, w języku polskim, ma blokadę i nie będzie działać na mojej konsoli? Może coś zmieniło sie w tej kwestii i nie ma juz blokady regionalnej.





    Proszę o odpowiedź.





    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Polska wersja jest raczej PAL więc wydaje mi się że nie będzie działać na konsoli z NTSC. Jak się mylę niech mnie ktoś poprawi

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wersja pl ma region PAL i mie będzie działać na NTSC

    Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
     
  5. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    Słyszałem, że gra ściągnięta z UK, czyli w języku angielskim, będzie działać na mojej konsoli, bo nie ma blokady, a jest zapisana w systemie PAL, to prawda?
     
  6. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1661
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Masz konsolę w systemie PAL -> odpalasz gry z PAL w języku POLSKIM, ANGIELSKIM innym.. bez kłopotu. Gry w systemie NTSC -> Nie będą działać.
    Masz konsolę w systemie NTSC-> odpalasz gry z NTSC w języku Angielskim, Niemieckim, Polskim (o ile takie istnieją) bez kłopotu. Gry w systemie PAL -> Nie będą działać.
    Mając obojętnie jaką konsolę PAL bądź NTSC, odpalą każdą grę w systemie REGION FREE.

    Oczywiście przy J-tag bądź RGH obojętne jest czy masz konsolę w systemie PAL, czy NTSC - poradzi sobie ze wszystkim.
     
  7. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Temat wyczerpany :)

    Info Zamykam //baton

     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum