1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 15 cicha aktualizacja ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Arex962, Październik 16, 2014.

  1. Arex962

    Arex962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zagórzany
    Witam, dzisiaj podpiąłem konsole z LT+3.0 do neta i gdy włączyłem grę FIFA 15 to wyskoczyła aktualizacja dałem żeby ściągało po chwili dałem anuluj. Zrestartowałem konsole i teraz nie czyta mi wogóle tej ,że gry. XGD2 czyta , a fify nie tak jak by jej w napędzie nie było. Spróbowałem z Saints Row 4 i wyskoczył czarny ekran i tyle. Co to może być. Proszę o odpowiedz.
    Nie wiem czy temat założyłem w dobrym dziale.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dyrygent

    dyrygent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na lt 3.0 nie ma cichej aktualizacji, spróbuj usunac pamiec podreczna moze to cos da.
     
  4. Arex962

    Arex962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zagórzany
    Usunąłem wcześniej pamięć podręczną i tak samo ale czemu nie czytało by gier xgd3 ?
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    przy pobieraniu TU dałeś anuluj i teraz nie działają Ci xgd3? dziwne... czyściłeś cache na każdej pamięci podpiętej do x360? spróbuj odpiąć i podpiąć hdd, jeszcze raz przeczyść cache . dash rozumiem że najnowszy masz jężeli już byłeś podłączony do xbl? włóż może pena z najnowszym dashem może będzie chciał aktualizować (choć mało prawdopodobne)
     
  6. Arex962

    Arex962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zagórzany
    Dobra tak spróbuje właśnie sam się zdziwiłem ,że nie chce czytać . Dash 767.
    Dzięki za odpowiedzi

    @Edit
    Nic to nie dało
    Ma ktoś jakieś pomysły ?

    @Eidt 2
    To jest chyba wina napędu albo braku przeróbki(nie wiem jak) bo czyta płyty jak chce czasem czyta czasem nie xdg2 a xgd3 w ogóle w napędzie nie wykrywa. Oryginały też tak czyta włożyłem płyte nie wykrywa , włożyłem płyte drugi raz czyta
    @Edit 3 Już sam nie wiem włączyłem inne konto czyta oryginały wszystko ładnie gry się włączają , a verbatimy nie :D
     
  7. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    wygląda na to że laser do kalibracji, a po czasie do wymany
    a z aktualką to był przypadek że w tym samym czasie zaczął szwankować

    temat wyrzucam, jak będzie taka potrzeba pisz do mnie to przywrócę
     
Wczytywanie...

Poleć forum