1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 15 CIV

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez MichauKCN, Marzec 1, 2015.

  1. MichauKCN

    MichauKCN Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy Fifa 15 posiada zabezpieczenie CIV?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. keyser2

    keyser2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2013
    Posty:
    185
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  4. MichauKCN

    MichauKCN Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli nie nagram gry?
     
  5. keyser2

    keyser2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2013
    Posty:
    185
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nagrać nagrasz, ale nie pograsz bez iHASa.
     
    MichauKCN lubi to.
  6. Matis221

    Matis221 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to dziwne, bo ja nagrałem spokojnie bez iHASa, nagrywarką laptopową z użyciem BurnerMax i wszystko działa bez żadnych problemów.
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    No bo burnerx max nagrał dobrze.
     
  8. MichauKCN

    MichauKCN Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak nagram clonecd to mogłoby działać?
     
  9. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie wiem :p
     
  10. MichauKCN

    MichauKCN Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli ryzyk fizyk, albo zmarnuje płyte albo nie.
     
  11. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
  12. MichauKCN

    MichauKCN Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jest taka możliwosc? :p
     
  13. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak nie nagrasz 100 % to sobie nie pograsz :p
     
  14. MichauKCN

    MichauKCN Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak, ale bana nie dostane? :p
     
  15. keyser2

    keyser2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2013
    Posty:
    185
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nagrywarka obsługuje BurnerMax Payload? Sprawdź
     
  16. Enz0

    Enz0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Bana zadnego nie dostaniesz, grajac nagrana fifa 15 na zwyklej nagrywarce z bledem przy 97% wszystko moglem robic oprocz kariery ; ). Przy wyborze zespolu w trybie kariery mialem bledy gry, poza tym szybkie mecze offline/online smigaly az milo ; >. Czasami troche szpakowski sie zawieszal :d
     
Wczytywanie...

Poleć forum