1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 15 Nie można odczytać płyty

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Shiniox, Wrzesień 24, 2014.

  1. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Witam, proszę o przeniesienie bo nie wiedziałem gdzie napisać.

    Mam problem z fifą 15, wypalona Ihasem pod LT 3.0, jednak xbox jej nie czyta, nie odpala sie nawet na sekunde, ani nie mam obrazku gry przy uruchomieniu.

    Jednak w ABGX'ie wszystko na zielono, nagrałem już z 100 gier i pierwszy raz coś takiego spotykam.

    Co zrobiłem źle ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lisek88

    lisek88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    kielce
    Spróbuj przetrzeć płytkę i włącz gre od nowa.Miałem to samo
     
  4. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Próbowałem to robić kilka razy, ani na sekunde nie zadziala nigdy, czyli mysle, ze coś z obrazem.
     
  5. aTeK

    aTeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    u mnie to samo. wypaliłem już 3 płyty Verbatim i lipa.
    obraz od SRT...

    spróbuję chyba wersję Complex.

    pozdrawiam
     
  6. kamilradom1910R

    kamilradom1910R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    149
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radom
    Zależy skąd masz wersję SRT. Ja ją posiadam i jak najbardziej działa.
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Źle nagrywacie DVD , wersja od SRT działa !
     
  8. lisek88

    lisek88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    kielce
    Ja obrazu iso nie przepuszczałem przez ABGX nagrałem i chodzi elegancko
     
  9. lukasz27

    lukasz27 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazowieckie
    wypaliłem verbatima wersji SRT miałem to samo nie było obrazka z gry próbowałem ze 20 razy aż miałem dość po godzinie znowu spróbowałem i o dziwo weszło i śmiga teraz już wchodzi ciągle:)
     
  10. Matek17

    Matek17 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja również mam problem z wersją od SRT. Gra wypalona pod Lt. 3.0 na płytkach Verbatim, Ihasem - nigdy dotąd nie miałem problemów. Weryfikacja 100%. Gra normalnie działa, ale gdy chcę zainstalować na dysk to przy 48% wyskakuje komunikat aby przetrzeć płytkę itd.
     
  11. aTeK

    aTeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    udało się :)

    dzisiaj przysiadłem przy ustawieniach i poszło bez problemów.

    Zawsze nie miałem problemów z nagrywaniem a tu d.p :p zachciało mi się w Fifę grać.

    pozdrawiam
     
  12. dreamgsm

    dreamgsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To może napisz co jak poustawiałeś, ja jedną nagrałem i działa, a następne 5 szt nie... Też mam powoli dosyć....
     
  13. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wypalona ihasem 1 raz i śmiga :) z resztą jak zawsze
     
  14. lelusz

    lelusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    132
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A ktos ma pomysl. Nagrana plyta dwa razy - pierwszej w ogole xbox nie znajduje (w menu jest tylko wysun tacke/zamknij tacke, chwile pomieli plyte i tyle, zero reakcji). Zaznaczam ze weryfikacje przeszla bez problemu.

    Druga - przeszla weryfikacje, zainstalowana na dysku. Pierwszy mecz (przed gwizdkiem rozpoczynajacym) blad o autoryzacji dysku. Restart xboxa, koleny mecz, asekuracyjnie inne druzyny i inny tryb - poszlo. Kolejny mecz tez, ale nadal sie cos krzaczy jesli chodzi o ta autoryzacje. Generalnie grac sie nie da...
     
Wczytywanie...

Poleć forum