1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 15 problem z profilem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez teofil13, Czerwiec 29, 2015.

  1. teofil13

    teofil13 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kupiłem Xbox One z FIFĄ 15. Zainstalowałem FIFĘ 15. Otwieram ją, wchodzę na Sezon Online czy UT, i pokazuje się "Twój profil nie ma wystarczających uprawnień do skorzystania ztej funkcji". Ta FIFA była z kodu, zainstalowałem ją na profilu, który usunąłem. Czy to jest związane z Goldem? Co mam zrobić?

    PS: Na tamtym 1 profilu też było to samo.
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Lipiec 3, 2015
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    Masz konto silver czyli darmowe by w pełni korzystać z usług sieciowych gry musisz wykupić abonament gold
     
    teofil13 lubi to.
  4. teofil13

    teofil13 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli muszę co rok kupować Golda? A gdybym miał FIFĘ na płycie? Czy z PS4 też tak jest?

    Czy w zestawie nie powinienem mieć Golda na kilka dni? Na PS4 też tak jest?
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Lipiec 3, 2015
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Gold jest wymagany do grania po sieci... Na ryżowej maszynce jest PS+
     
    teofil13 lubi to.
  6. teofil13

    teofil13 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    A czy da się zrobić, żeby Gold był na wielu profilach?
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Ta konto z Goldem trzeba ustawić jako domowe na konsoli.
    Na supporcie xbox.com znajdziesz jak to zrobić.
     
    teofil13 lubi to.
Wczytywanie...

Poleć forum