1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 15 problem z sterowaniem X ONE

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RadzioNT, Październik 1, 2014.

  1. RadzioNT

    RadzioNT Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Witam,

    Mam taki problem w FIFIE 15 , mam 2 pady chciałem grać z kolegą ale nie idzie ustawić 2 różnych opcji sterowania np : 1 pad Alternatywne , 2 Klasyczne. Niby jak się ustawia to jest ok ale jak się zaakceptuje ustawienia i włączy znowu to jakby ustawienie się resetuje i 2 pady mają ustawienie np: alternatywne, nie ma tak jakby opcji grania na róźnych opcjach sterowania, ma ktoś jakiś pomysł ?

    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jak wybierasz strony po których będziesz grał to zmieniasz sterowanie. Tak przynajmniej jest na 360.
     
  4. RadzioNT

    RadzioNT Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Tak wiem , ale po wyborze róźnych opcji sterowania to się tak jakby resetuje i oba pady mają jedno i to samo :(
     
  5. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Może gra ma buga. Na x360 działa bo ostatnio jak graliśmy to przez przypadek ktoś zmienil właśnie sterowanie na jednym padzie.
     
  6. RadzioNT

    RadzioNT Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Jakieś pomysły co zrobić w takiej sytuacji ?
     
  7. patryk1027

    patryk1027 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2015
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, mój problem jest taki sam przy wyborze stron ustawiam alternatywny a mój kolega klasyczny i podczas gry 2 pady maja albo alternatywny albo klasyczny jeżeli ja w ustawieniach pada chce zmienić na alternatywny a kolega ma klasyczny u niego tez przestawia na alternatywny, albo odwrotnie
     
  8. sqbnc

    sqbnc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2014
    Posty:
    76
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BBA
    Miałem to samo.
    Wyłączyłem konsole uruchomiłem 1 pada włączyłem fife włączyłem 2 pada i wszystko było ok (tylko nie pamiętam czy ten 2 pad był włączony w samej fifie czy jeszcze w menu konsoli)

    LG G2 // SwiftKey
     
Wczytywanie...

Poleć forum