1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 15 rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pasi123, Wrzesień 25, 2014.

  1. pasi123

    pasi123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    NIE INSTALUJE SIĘ NA DYSKU nie chce odpalic wersja dasha 16742 POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A coś więcej? Zamiast krzyczeć napisz co się wyświetla przy probie odpalenia
     
  4. pasi123

    pasi123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    próbuje odpalic niema reakcji chciałem skopjowac na dysk wewnetrzny idzie kawalek i przerywa
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To jak widać brakuje/uszkodzone pliki
     
  6. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Iso2God konvertuj i FTPem na dysk i zobacz czy masz miejsce na dysku.
     
  7. pasi123

    pasi123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sciągłem trzy wersje fify 15 i dalej nic
     
  8. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak masz pena do na pendrive skopiuj.
     
  9. pasi123

    pasi123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak własnie robie kopiuje na pena i nie odpala próbowałem GOD I XEX i nadal lipa a demo ok
     
  10. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pisze żeby pobrać jeszcze raz? i jaki masz dash na rgh orginalny? bo możliwe ,że po jego aktualizacji ci to ruszy.
     
  11. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    próbowałes odpalać z pena ? jezeli tez nie działa to moze sa uszkodzone pliki ? lub spróbuj zmienic dasha na młodszego 2.0.16537 /
     
  12. pasi123

    pasi123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak mam sprawdzic czy jest orginalny dash wersja mojego dasha 16742
     
  13. pasi123

    pasi123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszystko działa problem był z pen.Dzieki za pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zamykam temat
     
  14. Konrad Zyluk

    Konrad Zyluk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam fife 15 zrobia w xex, kopiuje sie ladnie. Wchodze w freestyle dash manager i odpalam gre ( ma nawet okladke od razu ) i wyswietla mi sie komunikat o tym ze gra wymaga aktualizacji xbox live i wywala do oryginalnego dasha. Co zrobic ?


    http://images68.fotosik.pl/277/cfd15c1266c14484.jpg
     
  15. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zrób aktualizacje dasha skoro wyświetla że potrzebuje to tak jest, masz stary dash do tej gry wymagany wyższy, jak to zrobić znajdziesz w dziale RGH.
     
    1 osoba to lubi.
  16. Konrad Zyluk

    Konrad Zyluk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam 16203 :/

    http://xboxforum.pl/artykuly-196/aktualizacja-dashboardu-w-rgh-jtag-v-2-1-a-147268/ < -- rozumiem ze chodzi o ten poradnik, masakra nie wiem czy czuje sie na silach to zrobic, ile w punkcie gdzie zajmuja sie konsolami moze taki update dasha kosztowac ? nie mam nand itp. mam xboxa dopiero 2 dzien, dopiero zaczalem zrzucac sobie dane na niego.

    U mnie w miescie chce gosc 30 zl za aktualizacje ? warto poswiecic te 30 zl czy bawic sie samemu bedac w ogole nie ogarnietym ?\

    Moze mi ktos powiedziec gdzie znalezc info jaka gra jaki dash potrzebuje albo jaki potrzebuje fifa ? musze na 100 % stwierdzic ze to ten problem.
     
  17. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Proste, ale jeśli nie czujesz się na siłach lepiej wydać te 30 zł bo może kosztować postawienie na nogi konsoli znacznie więcej.
     
  18. Konrad Zyluk

    Konrad Zyluk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  20. Konrad Zyluk

    Konrad Zyluk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze jak mi powiesz czy z tym dashem 16537 pociagne z rok albo dwa zeby za miesiac znowu tego nie robic to bedzie super :D

    i tam w poradniku jest napisane ze mozna polaczyc konsole - router - pc ? ale nie ma nic ze nie mozna bezposrednio to normalnie kablem od routera spinam laptopa i konsole i jazda. sorry ze sie tak dopytuje ale jestem lama :p wczoraj rozkminialem kopiowanie gier i juz wszystko umiem oprocz ustawienia okladek :D teraz kolejny problem.
     
  21. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie testowałem nie wypowiem się, co do roku to raczej zapomnij zdecydowanie częściej ( ~3 na rok minimum ).
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum