1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 15 xbox 360!Pomocy!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Junior1922, Październik 6, 2014.

  1. Junior1922

    Junior1922 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! kupiłem dzisiaj oryginalna fife 15, a mam przerobionego x z oprogramowaniem freestyle 3 i potrzebna jest aktualizacja zeby sobie pograc mozna to jakos ominąc? Boniemoge takze polaczyc sie z netem chyba ze macie rade jak sie polaczyc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. Junior1922

    Junior1922 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Kubaa13

    Kubaa13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mieć rgh i kupowac gry....
    Kto bogatemy zabroni :D .
     
    1 osoba to lubi.
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dal ci przecież anarkad link do tematu. Jesli nie rozumiesz czegoś daj komuś kto wie jak zrobić uodate
     
  7. Junior1922

    Junior1922 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1


    ?
    Nie moge zrobic kroku 2.2 musi byc ta sama wersja tego programu? (jak tak to przeslij link bo nie moge znalezc) Jak robie tego dasha to x ma byc cały czas wl?Mam juz bina i cpukay. ===================================================
    7 października 2014 21:52:31

    J-Runner v0.3 Beta (1) Started


    Connection Error
    Checking Files
    Connection Error

    w polu na dole mi takie cos wyskajuje to pewnie niemoze poaczyc czy cos ? i nie wyskakuja ma rodzaje dasha ? odp
     
  8. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Ziomek masz RGH. Po necie i tak nie pograsz :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum