1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 16 (2015) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Wrzesień 22, 2015.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: FIFA.16.XBOX360-COMPLEX
     
    Dawciolu, kaju007 i kala1415 lubią to.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TomekXbox360

    TomekXbox360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
  5. xxxmateusz00xxx

    xxxmateusz00xxx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Będzie działać jesli nagram zwykła nagrywarką i C4E's BurnerMAX Payload Tool v0.15 na płycie Verbatim?
     
  6. Marek007

    Marek007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Można bezpiecznie aktualizować siedząc jeszcze na Lt 2.0 16537.0 ?
     
  7. bagir

    bagir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    U mnie raz się włączy, raz nie, w menu albo po meczu wyskakuje komunikat ze sciereczka :(
     
  8. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    93
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tak można ja zrobiłem aktualizacje, z pes2016 i wszystko działa
     
  9. andryszak

    andryszak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy ktoś już nagrywał fifę 16 zwykłą nagrywarką i sprawdził czy działa i da się grać???
     
  10. Visienka

    Visienka Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzg
    Nagrane iHas 2,4x śmiga bez problemu
     
  11. andryszak

    andryszak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok rozumiem, ale ja pytałem czy ktoś już nagrywał zwykłą laptopową nagrywarką??
     
  12. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    Sprawdź sobie programem Maxburner payload czy twoją laptopową nagrywarkę da się przerobić. Jeśli nie to nie nagrasz
     
  13. verant

    verant Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2015
    Posty:
    1
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja nagrywalem laptopowa mashita bez zadnego przerabiania nagrywarki na plycie z auchana za 2 zl i gram juz trzeci dzien , nie instalowalem gry na dysk.
     
    andryszak lubi to.
  14. forebode

    forebode Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Da rade grac online po przeciagnieciu przez abgx?
     
  15. macie5kk

    macie5kk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    trzeba przepuszczać przez abgx'a? czy niekoniecznie? :D
     
  16. forebode

    forebode Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poczytałem trochę więcej o tym i to ze gra nie jest w database abgx nie oznacza ze nie można w nią grać. Trzeba przerzucić przez abgx tak czy inaczej żeby sprawdzić czy sam obraz jest ok.
     
Wczytywanie...

Poleć forum