1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 16 Brak dostępu do funkcji sieciowych

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez maluchteam, Styczeń 27, 2016.

  1. maluchteam

    maluchteam Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Chciałem dzisiaj odpalić FUT i przy włączeniu gry wyskoczył mi taki komunikat: " DOSTĘP DO FUNKCJI SIECIOWYCH BĘDZIE MOŻLIWY DOPIERO PO ZALOGOWANIU SIĘ W USŁUDZE XBOX LIVE I NA SERWERACH EA". Dodam że mam wykupione konto Gold na rok. Data wygaśnięcia konta to 20.02.2017. Miał ktoś może podobny problem? Ewentualnie jak go rozwiązać?

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. diego1028

    diego1028 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2015
    Posty:
    77
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie wykonywało EA przypadkowo swoich prac pseudo konserwacyjnych na swoich serverach może
     
  4. maluchteam

    maluchteam Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie wiem. Cały czas brak poprawy. Zdażało się już ze wyskoczył mi komunikat że serwery EA są chwilowo niedostępne. Ale do godziny wszytko wracało do normy.

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  5. maluchteam

    maluchteam Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miał ktoś może taki problem? Jest sens dzwonić do MS?

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  6. maluchteam

    maluchteam Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zapomniałem dodać że nie tylko w grach od EA nie mogę uzyskać dostępu do usług sieciowych.

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  7. diego1028

    diego1028 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2015
    Posty:
    77
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Potrafisz się normalnie zalogować do usługi xbox live i serwerów ea?
     
  8. maluchteam

    maluchteam Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, normalnie się loguje do swojego konta Xbox i do EA Access Hub bo tam też mam wykupiony abonament. Natomiast przy jakiejkolwiek grze wyskakuje komunikację ze brak usług sieciowych. Jeżeli to pomoże mogę zrobić kilka zdjęć jak to wygląda w grze.

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  9. maluchteam

    maluchteam Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nikt nie miał podobnego problemu?

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  10. krystiannks

    krystiannks Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kielce
    Ja miałem identyczny problem z Fifą.
    Pomógł reset konsoli i wszystko wróciło do normy.
     
  11. maluchteam

    maluchteam Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Problem rozwiązany. Po licznych telefonach do MS, EA oraz innych firm okazało się ze dostawca internetu miał problemy techniczne.

    Temat do zamknięcia.

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum