1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 16 ultimate team

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mrówa333, Styczeń 2, 2016.

  1. Mrówa333

    Mrówa333 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2016
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam.
    Ostatnio założyłem skład UT jednak gdy chciałem pograć w sezon online nie chce mi wyszukać przeciwnika. Ktoś coś? Z góry dziękuję za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ArassPL

    ArassPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2015
    Posty:
    183
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    NAT jak masz ustawiony? Sprawdź w opcjach konsoli. Czasami się zdarza, że błąd leży po stronie gry i trzeba czekać i czekać, nawet ze 10 minut.
     
  4. Mrówa333

    Mrówa333 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2016
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    NAT umiarkowany i po pewnym czasie komunikat, że nie znaleziono żadnego przeciwnika
     
  5. ArassPL

    ArassPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2015
    Posty:
    183
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Również zdarza się mi taki komunikat po dłuższym czekaniu. Wtedy ponownie wyszukuje przeciwnika i znajduje. Jeżeli problem się powtarza morze przeinstalowanie gry pomoże. Wcześniej miałem problem, że podczas długiego wyszukiwania przeciwnika i anulowaniu gra się zawieszała (cały czas ładowanie). Ponowna instalacja rozwiązała problem. Posiadam wersję cyfrową.
     
  6. Mrówa333

    Mrówa333 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2016
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Problem rozwiązany jednak na innym profilu po wejściu w UT wyświetla się komunikat "twój profil nie ma wystarczających uprawnień....." i nie da się grać.
     
  7. ArassPL

    ArassPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2015
    Posty:
    183
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czy ten drugi profil posiada aktywne XBL?
     
  8. Mrówa333

    Mrówa333 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2016
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    z tego co wiem usługa XBL działa na wielu profilach wpisywałem jeden kod
     
  9. ArassPL

    ArassPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2015
    Posty:
    183
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Działą jak jest udostępniany. U mnie ten problem - "twój profil nie ma wystarczających uprawnień....." występował jak klikałem RS w menu, ale bez problemu grałem w UT czy sezony.
     
  10. Mrówa333

    Mrówa333 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2016
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie okazało się że tylko ja mam subskrycję a jak to udostępnić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum