1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 17 demo x360 problem z trybem areny

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez arturo213, Wrzesień 18, 2016.

  1. arturo213

    arturo213 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2016
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Siema wszystkim. Mam problem z fifa 17 demo na x360. W fifie 16 demo byl tryb areny lecz w 17 juz go nie ma. Dowiedzialem sie jednak ze da sie go uruchomic. Jedyne co trzeba zrobic to utworzyc jeden plik tekstowy i dodac w nim kilka linijek tekstu. Poprzez ten trik mozna tez wydluzyc czas meczu do 10 minut. Po utworzeniu tego pliku nie wiem jak w programie Horizon go dodac do dema fify. Moze ktos pomoze? Tu link do tego filmu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Taki triki to chyba w RGH działają, gra musi być rozpakowana do formatu xex.
    Masz przeróbkę rgh?
     
  4. arturo213

    arturo213 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2016
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Niestety... Nie byla przerabiana. Czyli musi byc to RGH? Nie da sie inaczej? ;/ BTW gre rozpakowalem. Mam wszystie pliki ktore byly spakowane wiec wrzucilem ten plik utworzony przeze mnie tylko teraz nie wiem jak to wrzucic do Horizona ;/
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Musisz z tego zrobić paczkę taką jaka była przed rozpakowaniem. Nie mówię że to nie ruszy ale nie wiadomo bo to ruszane było sumy kontrolne mogą się nie zgadzać.
     
  6. arturo213

    arturo213 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2016
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzieki, ale jak spakowac to teraz z tym plikiem tak, by wygladalo jak pierwotnie? Czyli jak ty to nazwales paczke pierwotna? Nie mam pojecia o tym bo wczesniej tego nie robilem. EDIT: CHYBA jednak trzeba miec RGH do tego wiec nic nie zdzialam. A szkoda bo chcialem na arenie pograc. Mimo wszystko dzieki
     
    Ostatnia edycja: Wrzesień 18, 2016
Wczytywanie...

Poleć forum