1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 17 PAL PL XBOX360-SRT

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Wrzesień 30, 2016.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28129
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: FIFA.17.PAL.PL.XBOX360-SRT
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kubala887

    kubala887 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pytanie czy oprócz menu jest też komentarz po polsku?
     
    Ostatnia edycja: Wrzesień 30, 2016
  4. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    94
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tak jest
     
  5. gmbt

    gmbt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Obraz nagrany i przetestowany.
     
    Ostatnia edycja: Październik 1, 2016
    unio lubi to.
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak widać ma virusa :)

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  7. kubala887

    kubala887 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem, działa i jest polski komentarz. Szukajcie torrenta z opisem RUSSOUND a nie SRT i takim samym numerem sumy kontrolnej z abgx. Jest tego pełno, linkowac nie wolno. Pozdrawiam.
     
  8. plusfon007

    plusfon007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna

    Ja pobralem wersje PL SRT i rowniez dziala. Jest jezyk polski i polski komentarz.
     
  9. gmbt

    gmbt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pobierz obraz z tematu i żadne "kwiatki" nie będą wyskakiwac.

    Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
     
  10. gmbt

    gmbt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli ok, możesz smażyć

    Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
     
  11. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Na temat wersji obrazu.

    Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka
     
  12. akve

    akve Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam problem z weryfikacją(błąd I/O) przy 50%,zmieniałem już ustawienia i nic.Nagrywałem na płytach Verbatim i esperanza. Moja nagrywarka to ihas ale wersja D dlatego korzystam z burner maxa. Miał ktoś podobny problem?
     
  13. ama002

    ama002 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2016
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam
    Próbowałem zmienić topologię z LT3.0 na LT2.0 przy pomocy "Xbox Backup Creator" - robiłem tak z niejedną już grą, lecz tym razem przy Fife 17 wyskoczyło mi "Odmowa dostępu." :( ktoś wie jak sobie z tym poradzić? Dodam że próbowałem już pliki od SRT i RUSSOUND i efekt był taki sam.
     
  14. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    A nagrywasz pod 3.0?

    Za błędy odpowiada Android.
     
  15. Rafiuuu

    Rafiuuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2016
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak
     
  16. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Topologie musi abgx dograć. Za pierwszym razem będzie na czerwono

    Za błędy odpowiada Android.
     
  17. Rafiuuu

    Rafiuuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2016
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak ją dograć? bo już zapomniałem
     
  18. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Jak masz skonfigurowane pod 3.0 i wgrany fix żeby działały funkcje online dogra automatycznie. Poszukaj na forum

    Za błędy odpowiada Android.
     
  19. Rafiuuu

    Rafiuuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2016
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Topology data is blank! tylko to wychodzi po sprawdzeniu poradników
     
  20. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Daj screena

    Za błędy odpowiada Android.
     
  21. Rafiuuu

    Rafiuuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2016
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Checking topology data
    Topology data is blank!

    a już chwila

    [​IMG]

    link

    co mam zrobić?
    Checking topology data
    Topology data SHA-1 = 574E341AEB614D602E4C0DE70681EDA4D75D0C98
    You need to enable online functions (assuming your connection works and the db
    is up) if you want to verify the topology data

    dobrze że tak jest?
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Październik 23, 2016
Wczytywanie...

Poleć forum