1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 2010 - Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez venomizzy, Sierpień 3, 2010.

  1. venomizzy

    venomizzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdy próbuje w samej grze (fifa 2010) zalogowac sie zeby grac online, wyskakuje mi informacja iż servery EA sa tymczasowo nidostepne. Konto mam xbox live gold,(nawet tak pokazuje na profilu) a grac w fifke przez siec nie moge, Co jest nie tak, co robie zle ?

    ps. pisze tutaj bo do innych tematow traktujacych o grach nie mam dostepu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rockobradford

    rockobradford Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    175
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    może EA prowadzi jakieś prace konserwacyjne na serwerach.... raczej przerwa tymczasowa
     
  4. venomizzy

    venomizzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a teraz pytanie drugie, gdyby xbox byl zarejestrowany na polske, nie moglbym miec xbox live? nie ?
     
  5. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    1.Czesto robia przerwy, powinno minac
    2.Nie rozumiem ;]
     
  6. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Jak byś miał konto i ustawienia regionalne to nie mógłbyś mieć Live, ale masz na inny kraj to możesz mieć Live i nie mogą Ci za to nic zrobić.
     
  7. venomizzy

    venomizzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Identyczny problem mam z Dragon Age, podejrzewam ze to przez porty, jakie powinienem otworzyc aby obslugiwaly servery EA ?
     
  8. winek

    winek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam identyczny problem jak kolega. Wcześniej było okey a od jakiegoś tygodnia wyskakuje informacja iż servery EA sa tymczasowo nidostepne. Posiadam konto GOLD i jestem podłączony do LIVE.
     
  9. venomizzy

    venomizzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ludzie macie odpowiedź "serwery są niedostępne" i koniec. Możesz zadzwonić do EA, ale nic niewiedząca kobitka poprosi cię o mail'a na, który wyślą ci informację jak serwery ruszą. Oczywiście maila ci przyślą tydzień po tym jak już będzie działać. Też mam fife 10 i też mi nie działa gra on line, więc to wina EA na 100% sprawdź inne gry czy tak samo się dzieje w co wątpię mi działają inne typu mw2.
     
  11. venomizzy

    venomizzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No Gears of War 2 normalnie działa, ale to zeby tyle czasu servery byly offline ? (tydzien?)
     
  12. winek

    winek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem co to jest.. średnio mnie łączy co 3 dzień :| i to zazwyczaj rano, do południa. Później jak np. chcę wejść to znowu to samo. Widze, że inni kumple grają online tylko Ja nie ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum