1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 2012 NTSC i błąd aktualizacji konsoli !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arja, Wrzesień 24, 2011.

  1. arja

    arja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No właśnie nie wiem co dalej zrobić mam slima 360 z lt+ i chciałem pograć w fife 2012 wiec włożyłem konsola prosi o aktualizacje wiec aktualizuje a tu zonk !! :(. Napisane jest: nie można odczytać aktualizacji z płyty włóż ponownie płyte i kod statusu
    3356-351f-b800-0f00-c000-0034 I konsola jest zawieszona w tym stanie poradzcie mi co mam zrobić .Czy czeba mieć Fife 2012 pal by aktualizacjia przeszła bo w tej chwili nic nie mogę zrobić. Mam nadzieje ,że nie musze wgrywać flash do napedu?
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    nie uruchomisz tej fify bo to jest wersja NTSC (USA) musisz czekac na wersję PAL lub RF (Region Free) czyli europejską.
     
  4. arja

    arja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no ok ,z fifą sie pogodziłem ale,co mam zrobić by konsola wróciła do poprzedniego stanu, cały czas wyświetla że chce sie aktualizować i dalej nic żadne restarty nie pomagają -Help Me !!! Co ma z tym dalej zrobić?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wgraj wcześniejszą wersje dasha 13146, albo 12625.
     
  6. arja

    arja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tylko jak wgrać tego dasha, próbowałem wgrać 13146 i nie można nie chce aktualizować (używam płyt dvd+rw) wiec chyba dobre.
    Macie jakieś inne podpowiedzi które mogły by mi pomóc na stronie microsoftu niestety nic nie znalazłem oprócz skontaktowaniem się z nimi :(
    Help !! Jak to odwrócić ?

    ps dasha nagrywa sie z katalogiem ($Systemupdate),czy same pliki z tego katalogu ? zresztą próbowałem tak i tak i nic :((
     
  7. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Wgraj najnowszego dasha na pena i zaktualizuj. Wgrywasz caly katalog. Tylko, ze pen musi byc fat32.
     
Wczytywanie...

Poleć forum