1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 2012 , TV Słaba jakosc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MateoCalcio, Wrzesień 12, 2012.

  1. MateoCalcio

    MateoCalcio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc. Mam taki problem : Mam Fife 2012 na xboxa i kiedy gram w ta fife to mam słaba ostrosc ogolnie jak gram mecz nie jest zle ale tez nie najlepiej ale np. jak jestem w menu gry to ciezko czytac bo słaba ostrosc a jak np. dostane wiadomosc w karierze to juz masakra nie da sie przeczytac jest bardzo ciezko . Czy to sie jakos ustawia w grze , konsoli czy moze to byc jakos ze telewizor jest slaby i tak słaba ostrosc ?
    ( TV jakie posiadam to PHILIPS UVSH ) : Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://images01.olx.ro/ui/11/40/95/1297368135_165603595_1-Fotografii-de--Televizor-Philips-UVSH.jpg

    P.S Wszystkie inne gry działaja super dobra ostrosc wszystko wyraznie :)

    Licze na wasza pomoc :)

    MateoCalcio
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Wina TV, u mnie na 32" Samsung FullHD wszystko jest ok.
     
  4. chewbacca

    chewbacca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Masz na pilocie coś takiego jak auto-set up? to powinno automatycznie ustalić ostrość, jak nie to poszukaj czy można gdzieś w menu ręcznie ją zmienić.
     
  5. doronio

    doronio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Amsterdam/Opole
    Masz to podpięte pod HDMI?? Na innych grach też tak masz?? jak tak to poszperaj w ustawieniach konsoli i dostosuj rozdzielczość
     
  6. kubioxes141

    kubioxes141 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1 - Konsola Podpięta kablem analogowym czy cyfrowym?
    2- spróbuj w telewizorze ustawić ostrość ekranu ponieważ u kolegi na takim samym telewizorze ostrość jest dobra:)
    3- jeżeli to nic da zostają ustawienia konsoli ;>
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Na TV kineskopowych tak jest więc nic nie zrobi z tym, jedynie zmiana TV na LCD.
     
  8. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    jak mowia... przesiadka na LCD/LED ;p
    inaczej sie nie da .
     
Wczytywanie...

Poleć forum