1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 2014

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xSlayerqx, Grudzień 6, 2013.

  1. xSlayerqx

    xSlayerqx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    2
    Witam serdecznie mam dylemat,nagrałem fife 2014 nagrywarka atapi ihas 120 programem imgburn predkość 2.4 prędkosc rate pisało od 3-4 .
    Wszystkie gry tak wypalałem i było wszystko dobrze az do tych czas . Gdy gram mecz wszystko jest OK gdy przemieszczam sie po menu gry ustawiam rozne rzeczy wyskakuje bład "Nie mozna odczytac płyty" wgrałem tez na dysk to samo prosze o jaka kolwiek pomoc !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Masterthe619

    Masterthe619 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pewnie jest porysowana albo uszkodzona. Wejdź na xbox.com/support i tam poszukaj. Jeśli nie to możesz próbowac wymienic płytę w sklepie gdzie ją kupiłeś.
     
  4. xSlayerqx

    xSlayerqx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    2
    Hehe wymienic plyte gdzie ja kupilem :) napisalem wypalałem :) Dziendobry "


    Hmm moze postarac sie ja jeszcze raz wypalic moze nagralo sie z bledem , ale gdyby sie nagrala z bledem to raczej nie odpalila by sie na samym starcie ..?




    Info orso6// Nie pisz posta pod postem używaj opcji edytuj.

     
    1 osoba to lubi.
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna

    [​IMG]


    Ten ihas120 jest na liście kompatybilnych z paytools ?? - fifa 14 ma CIV'a , więc może ją trzeba ihasem z burnermax'em lub jakąś z paytools wypalić ...
     
  6. xSlayerqx

    xSlayerqx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    2
    Wiesz ze niemam pojecia nie znam sie na tym ale zawsze gdy wypalam gre to wyskakuje najpierw informacja o ile wazy dany plik wciskam OK dalej wyskakuje czy ja nagrac w imgburn truncate wiec nie wiem czy to obejdzie Civ

    Wiec precyzyjnej odpowiedzi to mi nikt nie udzielil postaram sie ja nagrac na druga plyte i sam zobacze o co w tym chodzi
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Civ nie obejdzie. Tylko ihas x24B (x - 1-6)z burnermax'em ,lub jakaś kompatybilna z paytools...
     
Wczytywanie...

Poleć forum