1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 2016 zadziała czy nie? :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Molp, Styczeń 2, 2016.

  1. Molp

    Molp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2016
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć wszystkim.

    Ogólnie jestem raczej weekendowo-fifowym graczem ;)

    Dostałem od kolegi Fife 2016 na płycie, bezproblemowo zainstalowałem aktualizacje z płyty z grą na konsoli (konsola nie jest podłączona do internetu - przeróbka). Po instalacji xbox w menu głównym widzi grę (tzn. wyświetla się ikona gry itd.) jednak chcąc ją włączyć wyskakuje błąd "Ta płyta nie jest obsługiwana". Kolega sprawdzał ją na swojej konsoli i działała bez zarzutów. Stąd moje pytanie: Czy to wina mojego napędu (oboje mamy xbox 360 ale on ma jak się nie mylę elite a ja arcade) czy bardziej aktualizacji oprogramowania? Wyczytałem o trickach z włączaniem mp3 i czyszczeniem pamięci podręcznej ale niestety nie pomogło. Płyta na której nagrana jest gra to płyta firmy Verbatim, nagrywane na najwolniejszej prędkości niestety nie wiem jakim programem. Jeśli ktoś miałbym ochotę pomóc będę wdzięczny, sobotni wieczór, whisky rozlane a w konsoli niestety Fifa 2014 ;) Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Ta masz inne LT w napędzie niż kumpel i dlatego nie śmiga. Inna Topologia.
     
  4. Molp

    Molp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2016
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za informacje. Mogę w jakiś sposób zmienić swoje LT samodzielnie? A może znaleźć inną fife pod moje LT? I ogólnie w jaki sposób sprawdzić jakie mam LT?
     
Wczytywanie...

Poleć forum