1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa, a zwykła nagrywarka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Vaiper, Październik 4, 2014.

  1. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam

    Na wstępie zaznaczę, że wiem że Fifa ma zabezpieczenie CIV. Ale gadałem z kumplem, który twierdzi że jego kumpel (którego nie znam), twierdzi że nagrał normalnie, zwykłą. I że wszystko mu działa, także tryb multi. Poprzednie Fifiy też tak nagrywał. Prosiłem kolegę żeby się dopytał co i jak, ale w międzyczasie się jeszcze was zapytam ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1104
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ale o co zapytasz ?? :D

    FIFA 13 i 14 ma civ i tylko ihas, albo któraś nagrywarka z listy i paytools.
    Może mu śmigać mecz towarzyski ale w karierze wywali.
     
  4. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A Tryb multi? FUT? Bo to mnie głównie interesuje. I czy bez tego paytolsa da radę? Bo ten kumpel kumpla, ma zwykłą Lg, tak jak Ja.
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1104
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Noo, jak się na xbl z tym wybierasz to tym bardziej ihas, niech jest kopia 1:1
     
  6. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Hmm..... Nie ma ŻADNEJ możliwości nagrania zwykłą LG? Podobno 14 mu działała multi normalnie, więc musi być jakaś możliwość.
     
  7. bob93329

    bob93329 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Poproś tego kumpla żeby ci nagrał i daj mu 5zł i płytkę.
     
  8. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zamiast ryby, wolę dostać wędkę.
     
  9. bob93329

    bob93329 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ?!? Nierozumiem
     
  10. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    To kup IHAS i nagrywaj 1:1 bez stresów czy będzie ci działać itd.
    Chytry dwa razy traci.
    Pamiętaj, że nowa gra to koszt do 200 zł. A nagrywarka, którą masz na całe życie 100...
    Przekalkuluj i przestań :]
     
  11. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Chcę się sam nauczyć co i jak, żeby ponownie nie mieć tego problemu w przyszłości.

    Ja się tu pytam, o sposób nagrania zwykłą nagrywarką, a Ty mi tu z ihasem wyjeżdżasz..... Po prostu wiem, że jest taki sposób, i chce się dowiedzieć jaki.
     
  12. bob93329

    bob93329 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    To się tego kumpla zapytaj przy broważe.
     
  13. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    gra ma civ będzie wywalać jak nagrasz zwykła nagrywarką (turncate)
    kolega kolegi ściemnia imo
    oddaj mu za płytkę i niech da Ci tą działającą
    chyba że chodzi mu że zwykłą nagr która obsługuję payload tool
    gry xgd3 bez civ można nagrywać turncate i działają z dysku hdd przy użyciu tricku mp3

    jeżeli nie wierzysz nam z tą fifą to nagraj sam to się przekonasz

    KOSZ... :sulkiness:
     
Wczytywanie...

Poleć forum