1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fifa lipa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez nazario, Październik 4, 2012.

  1. nazario

    nazario Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam Panowie ze tu otwieram nowy post ale za bardzo nie wiem jak otworzyc nowy post a wiec,zakupiłem Fife 13,odpaliłem kariere i na poczatku jak jak juz wybrałem zespół i imie managera po zatwierdzeniu jest chwila wczytywania i moja konsola kompletnie sie zawiesza,jak juz mi sie udalo właczyć lige
    to doszedłem do 3 meczu sparingowego i znowu blokada,za kazdym razem musze wyłaczac konsole bo nawet pad nie działa.
    Myslałem ze to moze gra jest wadliwa ale dzis wymieniłem na nowa i dalej to samo,juz mnie ***** krew zalewa,prosze o pomoc,pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wejd w pamięć masową wykasuj cache, jeśli masz odłącz hdd i sprawdź czy hula.
     
  4. nazario

    nazario Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pamiec masowa,hdd....to wszystko w opcja xbox tak?Sorry ale oprócz grania to za bardzo nie kleje o co chodzi
     
  5. arosz88

    arosz88 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tak wchodzisz w ustawienia i jest tam usun pamieć podręczną, a druga sprawa jest taka jeśli posiadasz dysk w x-ie to wyciągnij go wsadź na nowo
     
  6. nazario

    nazario Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wchodze na pamiec masowa i dalej na dysk twardy i nie widze zadnej pamieci podrecznej mam tylko
    -gry i aplikacje
    -profile
    -wersja demo
    -filmy
    -tematy
    -obrazki
    -awatar
    -elementy systemowe
    -muzyka
    ;(
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: fifa lipa

    Jak masz do wyboru swój dysk to naciskasz '' y'' i tam masz opcje usuń pamięć podręczna

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Przenoszę
     
  9. nazario

    nazario Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobilem tak jak poradziles ale niestety dalej konsola sie zawiesza,masz jakies inne opcje lub pomysly???
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: fifa lipa

    Wlacz bez hdd jesli to samo odpowiedz jedna, siada ram lub procek

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  11. nazario

    nazario Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    HDD to w jakich ustawieniach???Dzieki za pomoc

    //EDIT

    A nie moze byc tak ze moze gra wadliwa?Moj brat miał golf z EA i w trybie kariery jemu i jego koledze blokowalo sie w tym samym momencie

    Edytuj posty, nie pisz posta pod postem
    ~z0nk31
     
  12. Brajley

    Brajley Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na pewno to nie wina procka czy ramu - skoro u kogoś w NOWEJ konsoli występuje błąd to u innych też.
    Mam ten sam błąd.

    Prfoblem rozwiązałem - jeśli masz GameFace to lepiej wywal plik gameface'a z konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum