1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa SOUTH AFRICA

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Manek, Lipiec 15, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Manek

    Manek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kupiłem właśnie Fifę Mistrzostwa Świata i nie potrafię ściągnąć najnowszych składów z mistrzostw , np żeby Snajder grał w pierwszej 11-stce Holandii itd..
    posiadam całkowicie nieaktualne składy . Widze opcje Download Lastet Squads
    po wejsciu na to myślałem że pobiorę najświeższe składy a tam wyskoczył jakiś meil i pasword , wpisałem ten pasword i teraz jak klikam na pobierz skłądy to wyskakuje mi :

    An xbox Live Membership limitation does not alow you to use this feature


    jeśli ktoś wie o co chodzi to bardzo proszę o odpowiedź , chyba że w tej fifie nie da się ściągnąć najświeższego składu z mistrzostw

    Zły dział, przenoszę - promi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mikolak

    Mikolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gliwice
    Masz konto na Xbox Live?
    I jeżeli tak, to Silver czy Gold.
    W tym co wyskoczy masz wpisać login info twojego konta XLive
     
  4. Manek

    Manek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    konto Gold mi się skończyło więc na pewno mam Silver , myślałem że jak nie ma Golda to nie mogę tylko grać online ale z tego wychodzi że i składów też nie pobiorę , chyba że się mylę ???
     
  5. Manek

    Manek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie posiadam konta gold ale pomimo tego ściągnąłem jakieś 3 dodatki które znajdowały sie na samym dole w menu głównym fify. Pisało o jakiś składach no ale ściągnąłem i nic sie nie zmieniło składy dalej stare , wie moze ktos o co chodzi ???
     
  6. SzybkiGarand

    SzybkiGarand Banned

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    błąd gry. zobacz tutaj. fifa.com
     
  7. marekincognito

    marekincognito Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnik, Lublin
  8. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Gold potrzebny :)
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum