1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA STREET 3, odłączający się pad! POMOCY

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Robsio3, Kwiecień 20, 2011.

  1. Robsio3

    Robsio3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Witam, doszła mi właśnie FIFA STREET 3, kupiłem ją z gamertag. Byłem bardzo napalony na tą grę, gram no i co chwila rozłącza mi się pad, a gra każe mi go włączyć bo faktycznie mi się wyłącza, baterie mam na full. Co może być przyczyną takiego postępowania, pomocy!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Biernacik

    Biernacik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    78
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Może spróbuj wymienić baterie na jeszcze inne nowe. Mi też się czasami pad odłącza, ale to tylko gdy baterie już są w miarę zużyte.
     
  4. Robsio3

    Robsio3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Baterie mam nowe. Naładowane...
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Siemasz!!
    Otwórz klapkę z bateriami i wetknij trochę pazłotka albo papieru w ten prostokącik gdzie jest ta srebrna blaszka żeby ją docisnąć.
    Powinno pomóc też tak ostatnio miałem.
     
  6. RaaDeeK

    RaaDeeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Witam. Miałem podobny problem z padem ale olałem i leży gdzieś w szafie. Ta srebrna blaszka to ten malutki prostokącikna tym elemencie ktory sie wyjmuje razem z bateriami? Ta blaszka jest od tej strony gdzie są napisy i 2 rysunki jak wkladac baterie? Bo jeszcze są prostokąty na samym koncu tego "tunelu" gdzie wchodzi bateria :p a tam ciezko chyba sie dostac :/
     
  7. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    witam ,gra jest ode mnie z serwisu gametrade , i prosze wytłumaczyć temu użytkownikowi , że ten problem z padem nie zależy od tej gry , bo pisze mi na PW że przez moją gre popsuł mu się pad ! i zaebiera moje nerwy !
     
  8. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Nie kieruj sie paskiem baterii, ktory umieszczony jest na podrecznym menu, tj. po wcisnieciu przycisku z logiem Xboxa...
     
  9. Robsio3

    Robsio3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Ale przecież w inne gry gram bez problemu i nic się nie dzieje. Nawet pani z infolinii XBOX'a powiedziała że to dziwny przypadek... Noname, nie popsuł mi się pad tylko nie da się grać w tą grę bo co chwile mi rozłącza....
     
  10. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    i faktycznie w innych grach nie występuje problem?Potrząśnij padem jak bedziesz w dashu i sprawdz czy ci sie wyłączy. Miałem tak gdy baterie(nie akumulatorki) okazały sie deko za krótke co powodowało brak styku. jak masz play&charge podłącz kabel i sprawdz czy tez Ci bedzie rozłączac.
     
  11. Robsio3

    Robsio3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Kurcze, trzącham z całej siły i się nie odłącza. W innych grach też nic się takiego nie dzieje, co mogę z tym zrobić?!
     
  12. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    Dziwne, ale napewno nie jest to wina gry. Odinstaluj gre z dysku, a jesli grasz z plyty to zainstaluj ja na dysk i usun wszystkie zapisane stany gry.
     
  13. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    grasz z płyty czy z dysku?

    A i jeszcze jak cos to wywal save ja np w Fife miałem cos takiego ze zwalil sie save i sie gra zacinała.
     
  14. Robsio3

    Robsio3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Już znalazłem błąd, jak na razie śmiga. Wymieniłem baterie w padzie i działa (jak na razie)
     
  15. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    i dzialac bd.
    gra nie moze byc przyczyna wylaczania sie pada ;)
     
  16. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    ale najlepsze jest to że on nadal tak myśli i mi jeszcze komentarza nie wystawił !
     
  17. RaaDeeK

    RaaDeeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Masz zwalone baterie. W normalnym kiosku jedna sztuka kosztuje 1zł. Nie można było rano sie po nie przejść? Zamiast biadolić pół dnia na forum.
     
  18. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Nie kupuj chińskich baterii za 50gr , tylko kup sobie Energizery alkaliczne! Z resztą wskaźnik w dashboardzie nie pokazuje faktycznego stanu na paluszkach tylko z oryginalnymi akumulatorami. Baterie tylko alkaliczne!
     
  19. piracik11

    piracik11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na pewno koszyk masz popsuty w tym padzie (że kilka milimetrów odchodzi od pada ) i musisz docisnąć , a jak kładziesz to delikatnie
     
  20. Robsio3

    Robsio3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Już wszystko ok, mam takie teraz bateryjki ALKAICZNE :D
     
  21. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    Tak to jest jak sie z dzieciakami robi interesy :) Wszyscy mu pisali, ze baterie trzeba wymienic to on pisal, ze ma dobre.
     
Wczytywanie...

Poleć forum