1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa Street 3 XGD2 czy XGD3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez on016, Grudzień 31, 2011.

  1. on016

    on016 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam jestem nowy.
    Wczoraj dostalem przerobiona konsolke elite z LT 3.0

    Chce nagrac 1wsza plytke z gra Fifa Street 3 wiec pytam jakie posiada zabezpieczenia XGD2 czy XGD3?
    troszke czytalem na forum i z tego co sie orientuje to gry ktore posiadaja XGD2 moge nagrywac od razu na plytke bez przerabiania i beda dzialaly? a te ktore maja XGD3 musze juz przerabiac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    Fifa ma zabezpieczenia xgd2 więc normalnie wypalasz w ImgBurn nie musisz nic patchowac.
    Gry z xgd3 musisz patchować;p
     
  4. on016

    on016 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzieki bardzo:) czyli moge nagrac na plytke normalnie bez przerabiania?
     
  5. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    tak normalnie prędkość 2.4 i powinno chodzić:]
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. on016

    on016 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak tylko patchować jak w tym poradniku, bo jeszcze nie wyszedł abgx v1.0.6, który będzie obsługiwał XGD3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum