1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa street 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez XAdrianX, Grudzień 23, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. XAdrianX

    XAdrianX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Dziś próbowałem nagrać kopię zapasową gry FIFA STREET 3. Wszystko odbywało się jak zawsze. Żadnych problemów itp. Gra po włożeniu do konsoli odpaliła. Żadnych problemów nie było do póki nie rozpocząłem meczu a dokładniej problem pojawił się przy wczytywaniu meczu. Gdy mecz się wczytuje nagle konsola się zawiesza. Nigdy nie miałem takiego problemu.
    Używam płyt Verbatim 8,5GB DVD + R DL
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xbull

    xbull Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to nagraj jeszcze raz
     
  4. XAdrianX

    XAdrianX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    myślę że to nie jest sposób. Nie chce bawić się w "uda się, nie uda się". Szkoda mi kolejnych 10 zł wywalić na śmieci. Bardziej chodzi mi o odpowiedz co mogło być przyczyną tego problemu z grą. jeszcze raz powtarzam że wszystko robiłem starannie i tak jak należy.
     
  5. Lord Ez_pot

    Lord Ez_pot Banned

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    Może tak jak kolega wyżej napisał - błędnie nagrana płyta (trzeba jeszcze raz - miałem podobnie z Fable 2), albo po prostu ściągałeś wadliwe linki. Nigdy nie masz 100% pewności czy będzie działać czy nie - a jeśli już chcesz takową mieć to kup oryginał...
     
  6. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    włóż do napędu, i sprawdź płytkę abgx'em
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum